GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (Non-Official Support) > SETool2

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-05-2009, 11:57   #1 (permalink)
No Life Poster
 
gsm_zone's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Age: 28
Posts: 593
Member: 347619
Status: Offline
Thanks Meter: 75
help setool took logs but didn't unlock the phone

v0.915033/UNI
CARD SERIAL: 00069089
Loaded 51 flash descriptors
SIGNED MODE (USING SERVER)
SERVER CREDITS LEFT/USED: 2/28
CARD COUNTERS: FLASH 166, UNLOCK 114
Elapsed: 2 secs.
SIGNED MODE (USING SERVER)
PLEASE ATTACH TURNED OFF PHONE NOW
PRESS AND HOLD "C" BUTTON...

EROM "R7A024" CID: 0001
SOFTWARE CID: 0001
SIMLOCK STATE: "NOT_TAMPERED"
LOADER VERSION: "R3A009"

PHONE IMEI:35814502004838
Checking for EROM signature...
Waiting for calculation process...
RESPONSE: "SUCCESS" (2331)
server step1 error:No credits left.
Elapsed: 27 secs.
SIGNED MODE (USING SERVER)
SERVER CREDITS LEFT/USED: 0/30
CARD COUNTERS: FLASH 166, UNLOCK 114
Elapsed: 2 secs.
  Reply With Quote
Old 03-06-2009, 02:20   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: New Zealand
Posts: 613
Member: 612635
Status: Offline
Thanks Meter: 188
"server step1 error:No credits left."


Are you sure you have some logs left?
  Reply With Quote
Old 03-06-2009, 03:42   #3 (permalink)
No Life Poster
 
zeel_zeel's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: NEAR YOU
Posts: 2,598
Member: 205427
Status: Offline
Sonork: 100.1580937
Thanks Meter: 1,134
I don't usually see such things happen with SETool... Might be some mistake, check up again bro...
  Reply With Quote
Old 03-11-2009, 12:44   #4 (permalink)
No Life Poster
 
gsm_zone's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Age: 28
Posts: 593
Member: 347619
Status: Offline
Thanks Meter: 75
no its a stupid thing of setool

you need to have atleast 3 logs for unlock and i only had 2
  Reply With Quote
Old 03-11-2009, 14:49   #5 (permalink)
Product Manager
 
Mohsin-*'s Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Pakistan/UAE At MedianaTrading
Posts: 6,882
Member: 417298
Status: Offline
Sonork: 100.1578269
Thanks Meter: 17,864
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by gsm_zone View Post
no its a stupid thing of setool

you need to have atleast 3 logs for unlock and i only had 2

no its not a stupid thing

laser and setool team are alwayes do hard work and give us best solution in world


do u know
unlocking not a game

BR
  Reply With Quote
Old 03-21-2009, 11:48   #6 (permalink)
No Life Poster
 
gsm_zone's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Age: 28
Posts: 593
Member: 347619
Status: Offline
Thanks Meter: 75
Quote:
Originally Posted by mohsin-* View Post
no its not a stupid thing

laser and setool team are alwayes do hard work and give us best solution in world


do u know
unlocking not a game

BR
sorry to say this but it is stupid
because if you charge 2 log why do you need to have 3

seccond if you think this is a game good for you
i don't think its a game

third i don't disrespect setool
i have 3 setool dongles
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
setool took 2 credits to unlock T303 deep_sing SETool2 15 04-22-2010 15:51
5220 took logs but still says SECURITY_TEST failed! hasnain Universalbox 14 01-22-2010 17:22
E75 unlock error at the finish but Succes Unlock The phone ServiceTEL Universalbox 0 05-12-2009 17:37
its posible to change imei with setool once that i already unlock the phone with nafg DreamBox 5 01-16-2009 18:24

 



All times are GMT +1. The time now is 02:56.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.27137 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO