GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (Non-Official Support) > SETool2

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-24-2009, 14:54   #1 (permalink)
No Life Poster
 
caremobiles's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Behind GPG Industries
Posts: 996
Member: 332724
Status: Offline
Sonork: 100.1605077
Thanks Meter: 202
How can I upgrade cid 49 to 52 or 53 in se tool?

Any body know how to upgrade cid 49 to 52 0r 53 in se tool? Please tell me the process of upgrade the cid in sony ericsson phones.If any body have video file please send me.Thanks.
  Reply With Quote
Old 02-24-2009, 15:47   #2 (permalink)
Moderator
 
Mohsin-*'s Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Pakistan " Karachi " and Dubai
Posts: 6,821
Member: 417298
Status: Offline
Sonork: 100.1578269
Thanks Meter: 17,833
which phone u have

DB2020
DB2010
OR OTHER

BR
MOHSIN
  Reply With Quote
Old 02-24-2009, 16:37   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 33
Member: 756497
Status: Offline
Sonork: graex
Thanks Meter: 16
which phone u have

DB2020
DB2010
OR OTHER

BR
MOHSIN

sir for all of that. if u have a video tutorial please download it here it can help for all us. TIA
  Reply With Quote
Old 02-24-2009, 16:46   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 33
Member: 756497
Status: Offline
Sonork: graex
Thanks Meter: 16
which phone u have

DB2020
DB2010
OR OTHER

BR
MOHSIN

sir for all of that. if u have a video tutorial please download it here. it can help for all us. TIA
  Reply With Quote
Old 02-24-2009, 16:51   #5 (permalink)
Moderator
 
Mohsin-*'s Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Pakistan " Karachi " and Dubai
Posts: 6,821
Member: 417298
Status: Offline
Sonork: 100.1578269
Thanks Meter: 17,833
Quote:
Originally Posted by graex View Post
which phone u have

DB2020
DB2010
OR OTHER

BR
MOHSIN

sir for all of that. if u have a video tutorial please download it here it can help for all us. TIA

WE HAVE DONT NEED CHAND SID IN DB 2010 OR OTHER

ONLY IN DB2020 MODULE WE NEED IT FOR UNLOCKING PERPOSE

IF U NEED CHANG CID IN DB2020 WRITE GDFS IN MOBILE
{GDFS IN SETOOL v0.915034\script FOLDER}


ANY OTHER QUESTION

BR MOHSIN
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Mohsin-* For This Useful Post:
Old 02-24-2009, 17:02   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 33
Member: 756497
Status: Offline
Sonork: graex
Thanks Meter: 16
do u have a tutorial guides in DB2020 changing imei. please sir post it here. give me a sample. a video is much helpfull for us.thanks again............
  Reply With Quote
Old 02-24-2009, 17:06   #7 (permalink)
Moderator
 
Mohsin-*'s Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Pakistan " Karachi " and Dubai
Posts: 6,821
Member: 417298
Status: Offline
Sonork: 100.1578269
Thanks Meter: 17,833
Quote:
Originally Posted by graex View Post
do u have a tutorial guides in DB2020 changing imei. please sir post it here. give me a sample. a video is much helpfull for us.thanks again............

Attached Files
File Type: rar K550 cid52 Direct unloc + repair imei.rar (298.0 KB, 470 views)
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Mohsin-* For This Useful Post:
Old 02-25-2009, 05:35   #8 (permalink)
No Life Poster
 
caremobiles's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Behind GPG Industries
Posts: 996
Member: 332724
Status: Offline
Sonork: 100.1605077
Thanks Meter: 202
I have Z610i handset.In that handset cid 49 is there.I want to upgrade that cid 49 to 52.So Please send me if you have any video file or if you know that process please send me.Thanks.
  Reply With Quote
Old 02-25-2009, 09:54   #9 (permalink)
Moderator
 
Mohsin-*'s Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Pakistan " Karachi " and Dubai
Posts: 6,821
Member: 417298
Status: Offline
Sonork: 100.1578269
Thanks Meter: 17,833
Quote:
Originally Posted by caremobiles View Post
I have Z610i handset.In that handset cid 49 is there.I want to upgrade that cid 49 to 52.So Please send me if you have any video file or if you know that process please send me.Thanks.

select this script in MISC {R3A_DB2020_CROD_CID_49___51_to_CID52_Red.rar}

and write script

un rar it


br
MOHSIN
Attached Files
File Type: rar R3A_DB2020_CROD_CID_49___51_to_CID52_Red.rar (449 Bytes, 472 views)
  Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to Mohsin-* For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 03-03-2009, 15:56   #10 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2007
Location: Dream Land
Posts: 98
Member: 515688
Status: Offline
Thanks Meter: 22
Can I upgrade to CID 53 with it. I need file to CID 53
  Reply With Quote
Old 03-03-2009, 16:05   #11 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2007
Location: Dream Land
Posts: 98
Member: 515688
Status: Offline
Thanks Meter: 22
Quote:
Originally Posted by mohsin-* View Post
select this script in MISC {R3A_DB2020_CROD_CID_49___51_to_CID52_Red.rar}

and write script

un rar it


br
MOHSIN
Hai bro tell me about it, I need file for upgrade CID 53
  Reply With Quote
Old 08-30-2011, 16:29   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 10
Member: 1411328
Status: Offline
Sonork: Vio-GSM
Thanks Meter: 0
how can i upgrade cid 52 to cid 53 please help me!
  Reply With Quote
Old 08-30-2011, 17:08   #13 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2010
Location: saudiarbia
Posts: 207
Member: 1299153
Status: Offline
Sonork: 100.1645596
Thanks Meter: 18
how can i upgrade w850i cid 49 to cid 53 please help me!
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
pls how to change from cid 49 to 52 w580 TALIAT SETool2 12 01-22-2014 14:46
How can I change CID 51 to CID 52 (SE K800i) with Cruiser? Fregh Sony Ericsson 3 05-08-2008 23:03
Upgrade CID 49 to CID 52 tewfik Cruiser Suite 8 05-02-2008 11:58
PLS I NEED STEP BY STEP PROCEDURE HOW TO CHANGE K800i CID 49 TO 52 ojs Cruiser Suite 1 03-31-2008 12:03
Cid 49 To 52 Upgrade... shami FuriousGold | Powered by FuriousTeam 3 01-15-2008 08:58

 



All times are GMT +1. The time now is 07:40.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.56332 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO