GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (Non-Official Support) > SETool2

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-29-2009, 09:13   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Misbahullah's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Afghanistan 0093786144898
Age: 27
Posts: 709
Member: 938983
Status: Offline
Sonork: 100.1585802
Thanks Meter: 99
K800 Configuration error

I wanted to flash farsi Language in K800 mobile i forgot to click complet phone after flash in setting tab now it shows configuration error what to do? plz help
  Reply With Quote
Old 08-29-2009, 09:31   #2 (permalink)
No Life Poster
 
zablon's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: ETHIOPIA
Posts: 584
Member: 688223
Status: Offline
Sonork: 1000.1603261
Thanks Meter: 112
Quote:
Originally Posted by Misbahullah View Post
I wanted to flash farsi Language in K800 mobile i forgot to click complet phone after flash in setting tab now it shows configuration error what to do? plz help
go to setting and select signed mode and complit after flash and flash it it will be ok.good luck
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to zablon For This Useful Post:
Old 08-29-2009, 10:23   #3 (permalink)
No Life Poster
 
talkways's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: www.talkways.co.uk
Posts: 868
Member: 268887
Status: Offline
Thanks Meter: 89
just to clarify a bit. Dont put any flash files in and do the above process. It will be okay.
  Reply With Quote
Old 08-30-2009, 07:39   #4 (permalink)
Freak Poster
 
ms_ahmed's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: MX-KEY is the BEST NOKIA TOOL
Age: 27
Posts: 363
Member: 845234
Status: Offline
Thanks Meter: 363
Quote:
Originally Posted by talkways View Post
just to clarify a bit. Dont put any flash files in and do the above process. It will be okay.
U Have To Put Flash Files
then Do that settings
  Reply With Quote
Old 08-30-2009, 07:40   #5 (permalink)
No Life Poster
 
abdulwajid147's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,549
Member: 213172
Status: Offline
Sonork: 1582799
Thanks Meter: 265
problem will be solved without putting files in flash area.........
  Reply With Quote
Old 08-30-2009, 08:16   #6 (permalink)
No Life Poster
 
goherabbas's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Pakistan Karachi
Age: 19
Posts: 1,666
Member: 1311812
Status: Offline
Sonork: 1659061
Thanks Meter: 113
Donate money to this user
close this thread..................
  Reply With Quote
Old 06-03-2010, 12:32   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 32
Member: 745880
Status: Offline
Thanks Meter: 2
I dont have the complete after flash button in new setool, what now?
  Reply With Quote
Old 06-03-2010, 12:40   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 202
Member: 646256
Status: Offline
Thanks Meter: 63
CustomiZe THE PHONE afteR fLASH
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to KHD19 For This Useful Post:
Old 06-03-2010, 12:59   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 32
Member: 745880
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Worked, thanks!

Used RJ54 Cable, Signed Mode, Customize after flash, and flashed again..

And what options do i have to choose for unlock?
  Reply With Quote
Old 06-03-2010, 13:01   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 202
Member: 646256
Status: Offline
Thanks Meter: 63
Post the identify output log
  Reply With Quote
Old 06-03-2010, 13:11   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 32
Member: 745880
Status: Offline
Thanks Meter: 2
I have unlocked the phone already.

I have indentyfied the phone, i see the bypass and restoration file was present, i choose signed mode and alternative security bypass in settings, and do unlock with the unlock button, the phone is working and simlock free.

Thanks for your help bro
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
w550 Sony ericsson Mobile Error Configuration error Please Contact Your Network Oppe Ravi Potdar Sony Ericsson 12 10-26-2014 13:17
k800 configuration error smart_clip D-Unlock Suite 2 03-06-2009 09:07
K800 CID52 unlock -> configuration error kubik256 Cruiser Suite 28 03-17-2008 16:48
K800 configuration error with SeKing3.0.3.6 w810i Sony Ericsson 12 09-26-2007 06:39
k800 configuration error .:M@ster:. KULANKENDI Server 8 01-27-2007 10:55

 



All times are GMT +1. The time now is 19:15.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.33579 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO