GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (Non-Official Support) > SETool2

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-12-2012, 13:39   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 37
Member: 1641560
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Unhappy problem with sgtool helpe me please

Lorsque vous appuyez sur l'icône sgtool Livré an internal error has occurred
helpe me please
  Reply With Quote
Old 05-12-2012, 13:48   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 37
Member: 1641560
Status: Offline
Thanks Meter: 0
When you press the icon sgtool Livré an internal error has occurred
helpe me please
  Reply With Quote
Old 05-12-2012, 20:24   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 37
Member: 1641560
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Why do not you answer my questions always
  Reply With Quote
Old 05-12-2012, 23:08   #4 (permalink)
Freak Poster
 
wed1's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Wales
Posts: 230
Member: 1035679
Status: Offline
Thanks Meter: 63
Post

Quote:
Originally Posted by yakoub111 View Post
Why do not you answer my questions always
what os on your PC ?

i run win 7 64bit and xp pro sp3 on dual boot PC

SGTool will run on xp but will not run in 7

hope this helps

BR
  Reply With Quote
Old 05-12-2012, 23:20   #5 (permalink)
Product Manager
 
GsmNafees's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Barcelona (ESPAÑA)
Age: 18
Posts: 545
Member: 1737147
Status: Offline
Sonork: 100.1612028
Thanks Meter: 515
& If YOU CAN'T RECIEVED YOUR ANSWER SO PLEASE WRITE SOME MORE DETAIL ABOUT YOUR PROBLEM
  Reply With Quote
Old 05-13-2012, 10:45   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 37
Member: 1641560
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I have the operating system windows xp pack3
Thanks for the reply
  Reply With Quote
Old 05-18-2012, 19:44   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 37
Member: 1641560
Status: Offline
Thanks Meter: 0
watt the soulition pleaz
  Reply With Quote
Old 05-21-2012, 11:31   #8 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 78
Member: 1702102
Status: Offline
Thanks Meter: 1
sgtool cannot find commport lgtool please reply
  Reply With Quote
Old 05-21-2012, 11:36   #9 (permalink)
Freak Poster
 
WBGSM's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Pakistan
Age: 27
Posts: 438
Member: 1759636
Status: Offline
Sonork: 100.1591515
Thanks Meter: 441
Quote:
Originally Posted by rizwan123456 View Post
sgtool cannot find commport lgtool please reply

brother is ur lgtool activated ???
  Reply With Quote
Old 05-21-2012, 18:47   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 506
Member: 691388
Status: Online
Thanks Meter: 170
rizwan123456 uninstall all your Samsung drivers, restart pc then install just SamsungDriversPack_1.2.exe from Z3x. That worked for me.
BR,
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to maremestera For This Useful Post:
Old 08-05-2012, 05:40   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2007
Location: In the world :-)
Posts: 611
Member: 472482
Status: Offline
Thanks Meter: 75
Anyone have solution to " internal error" ???? when open i receive this message .Thanks
  Reply With Quote
Old 08-05-2012, 09:46   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2011
Location: india
Posts: 349
Member: 1492933
Status: Offline
Sonork: 100.1646938
Thanks Meter: 53
Thumbs down

sg tool infected virus . don't use sg tool. becouse after install sg tool pc work very slow & some program not work . ignore sgtool . lge tool work perfect.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sim card sleep mode problem with 6130 ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 04-21-2014 04:52
HELP!!! BACKGROUND SCREEN LOGO Michael Go Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-25-2011 23:56
Eeprom dump lost, help needed. CAMILO Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 11-29-2010 18:04
Help with 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 05-25-2009 16:29
Netmonitor with FBus???? ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 06-09-1999 17:04

 



All times are GMT +1. The time now is 22:16.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.37890 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO