GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (Non-Official Support) > SETool2

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-01-2012, 10:06   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 99
Member: 589088
Status: Online
Thanks Meter: 16
Unhappy To Se Tool Team

Se tool Team Please fixed this bug sg tool set up. detected kaspersky antivirus 2012.

[/IMG]



[/IMG]



Regards.



  Reply With Quote
Old 06-01-2012, 10:13   #2 (permalink)
No Life Poster
 
cycofcgb's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: In trouble
Age: 40
Posts: 2,574
Member: 1388004
Status: Offline
Sonork: 100.1637034
Thanks Meter: 432
If you want a good advice, find an other computer to work with unlock boxes.

Some pc where you don't install antivirus, no firewall, just dedicated for work, on which you don't check your emails, don't use credit card and you don't provide personnal information.

Cause many unlocking softwares are detected as virus.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to cycofcgb For This Useful Post:
Old 06-01-2012, 10:20   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 99
Member: 589088
Status: Online
Thanks Meter: 16



  Reply With Quote
Old 06-01-2012, 10:21   #4 (permalink)
No Life Poster
 
cycofcgb's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: In trouble
Age: 40
Posts: 2,574
Member: 1388004
Status: Offline
Sonork: 100.1637034
Thanks Meter: 432
You can also make an exception in your antivirus software for the sgtool folder.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to cycofcgb For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-13-2014 16:30
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 20:20
where to find a working program all they have some errors ?? fondas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 12-12-2012 13:26
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-18-2011 12:00
Copy from one 6110 to another Leif Nielsen Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 06-10-1999 23:36

 



All times are GMT +1. The time now is 05:11.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.24224 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO