GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (Non-Official Support) > SETool2

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-05-2012, 08:51   #1 (permalink)
selective member setool
 
Agent Smith's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: LGTool SGTool SETool BBTool :)
Posts: 274
Member: 587
Status: Offline
Thanks Meter: 33,822
Smile The true story of SETool.


How to Make the Right Choice? Some remind just about 2011 year ....

Code:
- what tool FIRST IN THE WORLD introduced 
semc qsd8250-based new firmware phone service ? setool2.
- what tool FIRST IN THE WORLD introduced 
semc msm7227-based phone service ? setool2.
- what tool FIRST IN THE WORLD introduced 
semc msm7227-based "fixed security" phone service ? setool2.
- what tool FIRST IN THE WORLD introduced 
semc msm8255-based phone service ? setool2.
- what tool FIRST IN THE WORLD introduced 
semc msm8655-based phone service ? setool2.
- what tool FIRST IN THE WORLD introduced 
semc msm8255T-based phone service ? setool2.
* situation becomes the same from early 2005.

Dot waste time with copy/pasters, who made many tools under many names with same functionality which are dissapeared after few month.

Keep enjoy SETool-ing!
 
The Following 36 Users Say Thank You to Agent Smith For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 04-05-2012, 09:06   #2 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Feb 2003
Location: gsmcity
Age: 39
Posts: 3,009
Member: 21296
Status: Offline
Thanks Meter: 327
But it has some eagerness for eating credits without notice. Like for example I lost 5 credits on Monday trying to unlock a W200. At least the software should make a warning that this operation takes 5 credits. And for all operations it should pop that notice, because there are many mixed combinations of settings that nobody know if it eats credit or no. Like for example that day with w200 and "Use server" option checked, while with some newer phones although you check that option it doesn't eat credit. And don't decrease price just when you have competition because it is not fair!!!!
 
The Following 6 Users Say Thank You to byteforce For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 04-05-2012, 09:10   #3 (permalink)
No Life Poster
 
raja16sep's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: "I work for Good weekend"
Posts: 907
Member: 765990
Status: Offline
Sonork: 100.1582347
Thanks Meter: 207
Hi to all,
It is correct that SETOOL is best ............. but one thing i want to say that here in this tool no one help for new commer always says read FAQ and so on. Help is Poor for new commer.

Thanks
Br, Raja
 
The Following 3 Users Say Thank You to raja16sep For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 04-05-2012, 09:12   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Shani3's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: KPK Mardan
Age: 32
Posts: 2,381
Member: 1582572
Status: Offline
Sonork: 100.1609641
Thanks Meter: 505
@byteforce

so Faq make for these types of problem you can read it before doing any job
 
Old 04-05-2012, 09:14   #5 (permalink)
No Life Poster
 
unlock phones's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,114
Member: 1552610
Status: Offline
Sonork: 100.1604734
Thanks Meter: 1,335
the real tool which have got many years working and day by day working best and more supporting not like other after 1 year buy new product of same company and previous product goes dead just money waste
 
Old 04-05-2012, 09:16   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 780
Member: 1015551
Status: Offline
Thanks Meter: 59
sir one small doubt

i activated before for1.107


now i must activate again or no need

please reply soon
 
Old 04-05-2012, 09:23   #7 (permalink)
No Life Poster
 
raja16sep's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: "I work for Good weekend"
Posts: 907
Member: 765990
Status: Offline
Sonork: 100.1582347
Thanks Meter: 207
Bad answer.

Quote:
Originally Posted by Shani3 View Post
@byteforce

so Faq make for these types of problem you can read it before doing any job
Hi brother,
This is badest answer which is always provided by setool user and Mr, Lazer. Can not under stand even i can not open FAQ page. This is big **** in SETOOL. Please give proper guide line or refer to link.

Thanks
Br, Raja
 
The Following User Says Thank You to raja16sep For This Useful Post:
Old 04-05-2012, 09:24   #8 (permalink)
No Life Poster
 
windman8's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: CYCLONE IS THE BEST TOOL FOR N
Posts: 797
Member: 614801
Status: Offline
Thanks Meter: 133
best of the best and best of credits consume
 
Old 04-05-2012, 12:22   #9 (permalink)
Product Manager
 
Danish Shafiq's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Pakistan
Age: 31
Posts: 3,501
Member: 1118710
Status: Offline
Sonork: 100.1604414
Thanks Meter: 4,917
Quote:
Originally Posted by aksharasofts View Post
sir one small doubt

i activated before for1.107


now i must activate again or no need

please reply soon
U Need Again Activate Ur Box With 20 Logs..
 
The Following User Says Thank You to Danish Shafiq For This Useful Post:
Old 04-05-2012, 13:41   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2009
Location: Algeria-Cne
Age: 42
Posts: 1,020
Member: 973866
Status: Offline
Sonork: 1603443
Thanks Meter: 239
Quote:
Originally Posted by byteforce View Post
But it has some eagerness for eating credits without notice. Like for example I lost 5 credits on Monday trying to unlock a W200. At least the software should make a warning that this operation takes 5 credits. And for all operations it should pop that notice, because there are many mixed combinations of settings that nobody know if it eats credit or no. Like for example that day with w200 and "Use server" option checked, while with some newer phones although you check that option it doesn't eat credit. And don't decrease price just when you have competition because it is not fair!!!!

you are totally wrong here my friend

in your case it was 100% your mistake because of:

1- you didnt read carrefully faq how to deal with any SE platform.

take your case w200 is a DB2010-12 platforme so for your phone you have many methodes to unlock your phone.

a) with use signed mode + enable alternative bypass (free of charge)

b) use server + perform full unlock instead of user code. ((cost you credit)

c) do reset operation(repair erom+ GDFS) (free of charge)


now why i know about this and you no???

am i the coder of setool that why i know??

all people who read and learn every day and mastered their tools are completly satisfied with setool program and even setool programmer (never see such a person who do his job like this) you know one better than him??? please give me who is??

WBR adel

Last edited by adelkaha25; 04-05-2012 at 13:49.
 
The Following 7 Users Say Thank You to adelkaha25 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 04-05-2012, 14:00   #11 (permalink)
No Life Poster
 
speed infotech's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,213
Member: 449060
Status: Offline
Sonork: 100.1670591
Thanks Meter: 254
Quote:
Originally Posted by Agent Smith View Post
How to Make the Right Choice? Some remind just about 2011 year ....

Code:
- what tool FIRST IN THE WORLD introduced 
semc qsd8250-based new firmware phone service ? setool2.
- what tool FIRST IN THE WORLD introduced 
semc msm7227-based phone service ? setool2.
- what tool FIRST IN THE WORLD introduced 
semc msm7227-based "fixed security" phone service ? setool2.
- what tool FIRST IN THE WORLD introduced 
semc msm8255-based phone service ? setool2.
- what tool FIRST IN THE WORLD introduced 
semc msm8655-based phone service ? setool2.
- what tool FIRST IN THE WORLD introduced 
semc msm8255T-based phone service ? setool2.
* situation becomes the same from early 2005.

Dot waste time with copy/pasters, who made many tools under many names with same functionality which are dissapeared after few month.

Keep enjoy SETool-ing!
also FIRST IN THE WORLD non offical forum in this forum why not an offical forum ?strang policiey
 
Old 04-05-2012, 14:05   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2006
Location: ZA CAW
Age: 38
Posts: 5,851
Member: 328688
Status: Online
Thanks Meter: 1,350
Donate money to this user
it king of sony eri but still no imi change on pda phone like other doing hope maybe in feature we can do who know
 
The Following User Says Thank You to CHAUDHRAY ARSHAD For This Useful Post:
Old 04-05-2012, 14:48   #13 (permalink)
No Life Poster
 
MYUNLOCKING's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: karachi ..
Age: 33
Posts: 3,439
Member: 749969
Status: Offline
Sonork: 100.1581886
Thanks Meter: 770
please on the servers of u5 i
 
Old 04-06-2012, 04:09   #14 (permalink)
No Life Poster
 
kjava's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: PhnomPenh Cambodia
Posts: 1,460
Member: 846616
Status: Offline
Sonork: 100.1675590
Thanks Meter: 555
Donate money to this user
My card can use v.1.1204,it already update or not or I need to update it again,
If I need to do that, how much for that (20 credit=XXX$ ?)
 
Old 04-06-2012, 04:22   #15 (permalink)
No Life Poster
 
mr.omphonx's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,153
Member: 714648
Status: Offline
Sonork: 1609640
Thanks Meter: 897
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by kjava View Post
My card can use v.1.1204,it already update or not or I need to update it again,
If I need to do that, how much for that (20 credit=XXX$ ?)
yes u need activation for standalone unlock
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Silly question!! Why is it impossible to read out the mastercode of Nokia phones???? MyKe Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 09-26-1999 14:31
Ringtones from the charts and new Links GM GSM Mobile Links 0 09-26-1999 13:54
The multiple errors of Winlock ... ??? Genata Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 09-20-1999 19:12
GID locking story! MrProdent Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 08-19-1999 15:47
how the **** do i make wintesla 6.03 work Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 06-16-1999 08:41

 



All times are GMT +1. The time now is 09:10.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.48614 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO