GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > MSS Box II

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-06-2009, 13:57   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 28
Member: 585791
Status: Offline
Thanks Meter: 2
how repair ixxxx v3r r4515 boot 0a.52

hello friends I'm trying to repair a ixxxx a v3r R4515, I am using the USB cable, which has the testpoint needle, the issue is when the program detects it going to service / repair ixxxx, and 40 sec. I said
ERROR: USB OUTPUT / OUTPUT TIME EXPIRED
ERROR% 0
SDS
-------------------------------------------------------------
hola amigos estoy intentando reparar un ixxxx de un v3r r4515, estoy usando el cable usb, el que tiene la aguja testpoint, el tema es cuando el programa me lo detecta voy a servicio /reparacion ixxxx, y a los 40 seg. me dice
ERROR: USB DE SALIDA/OUTPUT TIEMPO EXPIRADO
ERROR %0
SDS
  Reply With Quote
Old 11-06-2009, 18:53   #2 (permalink)
Freak Poster
 
floyd2's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Argentina
Posts: 186
Member: 210069
Status: Offline
Sonork: 100.1603653
Thanks Meter: 13
si le bajas la version a oa.30?
  Reply With Quote
Old 11-09-2009, 14:22   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Gabiunlock's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Argentina
Posts: 1,151
Member: 710759
Status: Offline
Sonork: 100.1590940
Thanks Meter: 318
Quote:
Originally Posted by floyd2 View Post
si le bajas la version a oa.30?
para que bajar la version del boot a 0A.30, si con tp sale sin problema.

Prueba con otro cable

try with other cable
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Motorola V3r & V3v with Boot 0A.52 - How To Unlock: Guide. Mobileforce Smart-Clip 56 07-17-2009 14:16
how to unlock V3e with boot 0A.52 el de Smart-Clip 8 05-26-2009 09:17
Serbian for V3r (R4515) boot 0A.52 KingKronik Motorola P2k 9 03-09-2008 11:19
V3R BOOT 0A.52 Without Test Point = Possible ??? MasterJey Smart-Clip 14 07-06-2007 00:59
v3rohs R3443U2 boot 0A.52 - how to repair PDS? sorinm Motorola P2k 3 11-30-2006 03:55

 



All times are GMT +1. The time now is 01:25.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.19157 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO