GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > HTC > HTC Android based

HTC Android based General HTC Android phones discussion, firmwares, solution, root, help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-14-2012, 10:36   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 7
Member: 625948
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post HTC Explorer A310e formatting

1.Press on/off switch and vol- key For 5 sec
2.using volume key and select factory reset and select with on/off switch
  Reply With Quote
Old 11-07-2012, 11:56   #2 (permalink)
C++
Crazy Poster
 
Join Date: Oct 2012
Location: Software Programming
Posts: 53
Member: 1832962
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Quote:
Originally Posted by .ashishkumar View Post
1.Press on/off switch and vol- key For 5 sec
2.using volume key and select factory reset and select with on/off switch


i have same model a310e hang on htc logo try to hard reset but nothing happen
what to do????? any idea
  Reply With Quote
Old 11-15-2012, 21:12   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: filesdownload.net
Posts: 17
Member: 1838729
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Try update with HTC Explorer (RUU_PICO) ROM's

HTC Explorer (RUU_PICO)
  Reply With Quote
Old 12-08-2012, 03:08   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 12
Member: 1110847
Status: Offline
Thanks Meter: 4
this is very usefull post men.....
i already solved my problem thanks..
  Reply With Quote
Old 02-01-2013, 12:52   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 4
Member: 1483678
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Its solved my problem,THANKS VERY MUCH,,,
  Reply With Quote
Old 02-05-2013, 06:19   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2010
Location: Noida
Age: 26
Posts: 216
Member: 1291309
Status: Offline
Sonork: singh.rohan464@gmail.com
Thanks Meter: 36
plzz help men HTC exploler A310e how to flash and change imei..sir .....
  Reply With Quote
Old 02-16-2013, 11:52   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2012
Location: Pondicherry
Age: 24
Posts: 115
Member: 1806692
Status: Offline
Sonork: 1655937
Thanks Meter: 4
Dr Friends, i had an htc explorer a310e, that getting restart in logo, i had tried to hard reset but there's no response same problem is there. kindly help me how to clear this problem.

My p/n : 99HNZ136-00

Kindly help me frdzzz
  Reply With Quote
Old 02-26-2013, 15:28   #8 (permalink)
Product Supporter
 
..::CHAIN::..'s Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: -=GsmBest Team=-
Posts: 1,215
Member: 1753928
Status: Offline
Sonork: 100.1615906
Thanks Meter: 665
Donate money to this user
Talking

Quote:
Originally Posted by .ashishkumar View Post
1.Press on/off switch and vol- key For 5 sec
2.using volume key and select factory reset and select with on/off switch





Tested By Me Trick Working Well..




Regards,
  Reply With Quote
Old 03-30-2013, 13:20   #9 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Feb 2011
Location: INDIA NAINITAL
Posts: 68
Member: 1519304
Status: Offline
Thanks Meter: 20
htc-explorer hard reset

How to factory reset your HTC Explorer ~ HOW TO HARD RESET
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to filesupplier For This Useful Post:
Old 06-13-2013, 18:28   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 1
Member: 1959155
Status: Offline
Thanks Meter: 0
htc explorer hangs

I've factory reset to my htc explorer phone after it its hang up, and showing htc logo.. pl. help me what to do...?
  Reply With Quote
Old 05-01-2014, 09:30   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 18
Member: 1000821
Status: Offline
Sonork: munavai
Thanks Meter: 0
thank u very much...................
  Reply With Quote
Old 10-23-2014, 08:58   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 18
Member: 1726688
Status: Offline
Sonork: greenmo85@gmail.com
Thanks Meter: 1
this is very usefull post men.....
i already solved my problem thanks..
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Convert Midi into MUS format ???? AboAli Motorola Old Legacy (EMMI) 0 09-27-2001 17:52
MSID and EEPROM format Ice Dragon Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 07-27-2001 06:35
Flash File Format, Info/Reference Ice Dragon Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 07-19-2001 06:50
Dejan Flasher PCB in .dfx Format ahmed Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 07-10-2001 17:06
complete N3210 service manual in pdf format frfr Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 04-08-2001 12:02

 



All times are GMT +1. The time now is 02:52.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.38377 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO