GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > HTC > HTC Android based

HTC Android based General HTC Android phones discussion, firmwares, solution, root, help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-23-2012, 21:04   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,330
Member: 946381
Status: Offline
Thanks Meter: 69
htc sensation z715e stopped during update-now in white screen-help

i have got a htc sensation z715e PG58130.customer said that stopped during update.now phone in whitescreen.

i have not experience in htc flashing.need the steps and flash file.

helpppppppppppppppppp
  Reply With Quote
Old 06-23-2012, 21:28   #2 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
::gsmcoder::'s Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: /%%temp%%.;adb
Posts: 3,683
Member: 172434
Status: Offline
Sonork: 100.161280
Thanks Meter: 571
Quote:
Originally Posted by zone3 View Post
i have got a htc sensation z715e PG58130.customer said that stopped during update.now phone in whitescreen.

i have not experience in htc flashing.need the steps and flash file.

helpppppppppppppppppp
try going to recovery mode with volume - and power and see, even if you get a white screen go on and connect to pc and see if pc detect. you can try a stock ruu.
  Reply With Quote
Old 06-24-2012, 10:22   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,330
Member: 946381
Status: Offline
Thanks Meter: 69
Quote:
Originally Posted by gsmxpert View Post
try going to recovery mode with volume - and power and see, even if you get a white screen go on and connect to pc and see if pc detect. you can try a stock ruu.

need stock ruu.from where get?

helpppppppppppp
  Reply With Quote
Old 06-24-2012, 10:39   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 96
Member: 211830
Status: Offline
Thanks Meter: 6
you need to have rom for flashing the phone
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
HELP!!! BACKGROUND SCREEN LOGO Michael Go Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-25-2011 23:56
Eeprom dump lost, help needed. CAMILO Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 11-29-2010 18:04
Help with 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 05-25-2009 16:29

 



All times are GMT +1. The time now is 13:02.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.30677 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO