GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > HTC > HTC Android based

HTC Android based General HTC Android phones discussion, firmwares, solution, root, help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-12-2017, 16:57   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 35
Member: 2694036
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Need correct ROM


Hi, here are my details, please make sure that the rom has the right radio for my htc one x so sim cards work thank you!

(bootloader) version: 0.5a
(bootloader) version-bootloader: 1.39.0000
(bootloader) version-baseband: 5.1204.162.29
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 3.14.401.31
(bootloader) serialno: xxxxxxxxxxxxx
(bootloader) imei: xxxxxxxxxxxxxxxx
(bootloader) product: endeavoru
(bootloader) platform: HBOOT-T30S
(bootloader) modelid: PJ4610000
(bootloader) cidnum: 11111111
(bootloader) battery-status: low
(bootloader) battery-voltage: 3560mV
(bootloader) devpower: 7
(bootloader) partition-layout: None
(bootloader) security: off
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: RUU
(bootloader) commitno-bootloader: None
(bootloader) hbootpreupdate: 2
(bootloader) gencheckpt: 0
all: Done!
  Reply With Quote
Old 10-12-2017, 17:08   #2 (permalink)
Moderator
 
...:::SHAMIM:::...'s Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: U.A.E
Posts: 1,528
Member: 1676524
Status: Offline
Sonork: 100.1608473
Thanks Meter: 1,327
Quote:
Originally Posted by josephnoble View Post
Hi, here are my details, please make sure that the rom has the right radio for my htc one x so sim cards work thank you!

(bootloader) version: 0.5a
(bootloader) version-bootloader: 1.39.0000
(bootloader) version-baseband: 5.1204.162.29
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 3.14.401.31
(bootloader) serialno: xxxxxxxxxxxxx
(bootloader) imei: xxxxxxxxxxxxxxxx
(bootloader) product: endeavoru
(bootloader) platform: HBOOT-T30S
(bootloader) modelid: PJ4610000
(bootloader) cidnum: 11111111
(bootloader) battery-status: low
(bootloader) battery-voltage: 3560mV
(bootloader) devpower: 7
(bootloader) partition-layout: None
(bootloader) security: off
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: RUU
(bootloader) commitno-bootloader: None
(bootloader) hbootpreupdate: 2
(bootloader) gencheckpt: 0
all: Done!
RUU_Endeavor_U_JB_45_S_HTC_Europe_3.14.401.31_R_Ra dio_5.1204.162.29_release_302015_signed.exe
__________________
__________________
Rules are for the obedience of fools and the guidance of wise men.

Best Regards,
Shamim
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ...:::SHAMIM:::... For This Useful Post:
Old 10-12-2017, 17:16   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 35
Member: 2694036
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Hi, thank you so much for your reply, am just downloading the ROM now..
how did you get that exact file name? How did you know the exact file name?

Many thanks!
  Reply With Quote
Old 10-12-2017, 17:20   #4 (permalink)
Moderator
 
...:::SHAMIM:::...'s Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: U.A.E
Posts: 1,528
Member: 1676524
Status: Offline
Sonork: 100.1608473
Thanks Meter: 1,327
Quote:
Originally Posted by josephnoble View Post
Hi, thank you so much for your reply, am just downloading the ROM now..
how did you get that exact file name? How did you know the exact file name?

Many thanks!
Link Updated!
I Updated For You Official exe!
Please Check Again Link and Download That exe.
__________________
__________________
Rules are for the obedience of fools and the guidance of wise men.

Best Regards,
Shamim
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ...:::SHAMIM:::... For This Useful Post:
Old 10-12-2017, 17:24   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 35
Member: 2694036
Status: Offline
Thanks Meter: 2
thank you I hope this one will work because I tried flashing with xtc 2 clip software and got this error:
Starting flash process...
found large-zip header, file count: 2117
processing file 1/2117...
sending 'zip' (179 KB)...
OKAY [ 0.037s]
writing 'zip'...
(bootloader) shift signature_size for header checking...
FAILED (remote: 32 header error)
finished. total time: 0.276s
Flash process completed.
Flash not successfull, reboot will not be done
  Reply With Quote
Old 10-12-2017, 17:45   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 35
Member: 2694036
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Hi the ROM update utility is saying my phones battery was low
so I unplugged my phone and restart the utitliity and it gave me the same error
even though my phones unplugged
whats wrong
  Reply With Quote
Old 10-12-2017, 18:28   #7 (permalink)
Moderator
 
...:::SHAMIM:::...'s Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: U.A.E
Posts: 1,528
Member: 1676524
Status: Offline
Sonork: 100.1608473
Thanks Meter: 1,327
Quote:
Originally Posted by josephnoble View Post
Hi the ROM update utility is saying my phones battery was low
so I unplugged my phone and restart the utitliity and it gave me the same error
even though my phones unplugged
whats wrong

Most Probably Battery is Low!
You Should Charge Battery Before you Run RUU exe.
__________________
__________________
Rules are for the obedience of fools and the guidance of wise men.

Best Regards,
Shamim
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ...:::SHAMIM:::... For This Useful Post:
Old 10-12-2017, 19:05   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 35
Member: 2694036
Status: Offline
Thanks Meter: 2
the ruu.exe flashed my phone successfully however
in the settings it still is stuck on "aeroplane mode is turning off"

Please man I have had this phone for months and its still stuck on that
  Reply With Quote
Old 10-12-2017, 19:37   #9 (permalink)
Moderator
 
...:::SHAMIM:::...'s Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: U.A.E
Posts: 1,528
Member: 1676524
Status: Offline
Sonork: 100.1608473
Thanks Meter: 1,327
Quote:
Originally Posted by josephnoble View Post
the ruu.exe flashed my phone successfully however
in the settings it still is stuck on "aeroplane mode is turning off"

Please man I have had this phone for months and its still stuck on that

Read This Thread Very Carefully!

https://forum.xda-developers.com/sho....php?t=2009023
__________________
__________________
Rules are for the obedience of fools and the guidance of wise men.

Best Regards,
Shamim
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ...:::SHAMIM:::... For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 12:20.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.15815 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO