GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > HTC > HTC & Smartphones ( WM Without Touch)

HTC & Smartphones ( WM Without Touch) HTC, I-mate, Qtek, HP, Hitachi, and many other SmartPhones Windows CE base devices

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-20-2010, 09:36   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,767
Member: 1073809
Status: Offline
Thanks Meter: 75
Thumbs up HARD RESET sapp310

HARD RESET sapp310 htc tmobile i need to hardreset
  Reply With Quote
Old 09-20-2010, 12:03   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,767
Member: 1073809
Status: Offline
Thanks Meter: 75
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  Reply With Quote
Old 09-21-2010, 10:04   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,767
Member: 1073809
Status: Offline
Thanks Meter: 75
??????????????????????????????????????
  Reply With Quote
Old 09-21-2010, 14:21   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,767
Member: 1073809
Status: Offline
Thanks Meter: 75
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  Reply With Quote
Old 09-21-2010, 21:52   #5 (permalink)
No Life Poster
 
.::Gsm Killer::.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Lost in this Field
Age: 30
Posts: 634
Member: 154513
Status: Offline
Thanks Meter: 160
Quote:
Originally Posted by amin1999 View Post
HARD RESET sapp310 htc tmobile i need to hardreset
Quote:
Originally Posted by amin1999 View Post
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
And what is this

HARD RESET sapp310

why not use search button it is htc magic.
here is procedure
HTC Magic Hard reset - HTC Magic Soft reset
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to .::Gsm Killer::. For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 08-11-2012, 17:01   #6 (permalink)
No Life Poster
 
mrfixit's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: MOON
Posts: 5,485
Member: 60899
Status: Offline
Thanks Meter: 676
Factory reset using key combination

To reset the HTC Magic phone using phone buttons

1. With the phone turned off, press and hold the HOME and BACK buttons.
2. Briefly press the END CALL/POWER button while continuing to press the HOME and BACK buttons.
3. When you see the screen with the 3 Android images, release the HOME and BACK buttons, and then press the TRACKBALL.

Tip If your phone hangs or freezes, remove the battery then wait for a few seconds, and then re-install it. After re-installing the battery, turn on the phone.
  Reply With Quote
Old 12-06-2012, 12:39   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Member: 1849274
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hi everyone,
I tried all methods to reset my HTC Magic / format it, with phone switched off methods or switched on. After I touch SD Card & Phone Storage, I never get the item 'Factory reset'. Please advise urgently as I cannot use internet anymore on my mobile except when it is connected to WiFi.
Many thanks,
Lou
  Reply With Quote
Old 03-28-2014, 07:15   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 16
Member: 742687
Status: Offline
Sonork: sunilbansal
Thanks Meter: 2
HTC Magic hard reset HTC Magic soft reset

Factory reset using key combination

To reset the HTC Magic phone using phone buttons

1. With the phone turned off, press and hold the HOME and BACK buttons.
2. Briefly press the END CALL/POWER button while continuing to press the HOME and BACK buttons.
3. When you see the screen with the 3 Android images, release the HOME and BACK buttons, and then press the TRACKBALL.

Tip If your phone hangs or freezes, remove the battery then wait for a few seconds, and then re-install it. After re-installing the battery, turn on the phone.




Back to main site



Hard reset� 2009
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My 5110 v5.11 have a strange error.., it resets it self every 60second luuk Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 24 08-11-2006 16:29
3110 Need to Unlock & Reset ed2k_7 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 11-22-2001 08:35
how can you reset the life timer without using a data cable for a 5125 TDMA phone? PiNoY_bOy204 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 08-23-2001 13:46
HOW TO RESET SECURITY CODE IN NOKIA 6210 ed2k_7 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 10 05-26-2001 06:33
5190 patial flashes - why are they so hard to find? Bads Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 04-14-2001 04:18


All times are GMT +1. The time now is 13:22.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.28972 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO