GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > HTC > HTC & Smartphones ( WM Without Touch)

HTC & Smartphones ( WM Without Touch) HTC, I-mate, Qtek, HP, Hitachi, and many other SmartPhones Windows CE base devices

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-26-2008, 08:51   #1 (permalink)
No Life Poster
 
MR.PRESIDENT's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: naga city
Age: 39
Posts: 604
Member: 152821
Status: Offline
Thanks Meter: 65
How to hard reset cingular 2125 by htc to get rid of usercode?

how about cingular 2125 by htc ,how to hard reset because I want to get rid of unknown usercode.I found one at hardreset .eu but it seems that you can use only the written procedure when you can still browse the menu.The bottom line here is how can I hard reset without using the menu.thanks and more power.
  Reply With Quote
Old 10-26-2008, 09:07   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2003
Location: Wien,Austria
Posts: 906
Member: 45985
Status: Offline
Thanks Meter: 92
Quote:
Hold down both soft keys and then press and hold the Power button for 2 sec.
The "Cingular raising the bar" splash screen will come up.
Release Power but keep holding down both soft keys for a couple of more seconds.

The screen should turn black with some text in white letters asking you to press 0 to complete the hard reset.
At this point release the soft keys and press zero to confirm the hard reset.
Any other keypress will cancel the reset and continue with the normal boot process.
Found it somewhere,try and post your feedback.

br
  Reply With Quote
Old 10-26-2008, 10:03   #3 (permalink)
No Life Poster
 
I_sumo's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: INDIA
Posts: 600
Member: 38103
Status: Offline
Sonork: 100.100782
Thanks Meter: 159
Quote:
Originally Posted by MR.PRESIDENT View Post
how about cingular 2125 by htc ,how to hard reset because I want to get rid of unknown usercode.I found one at hardreset .eu but it seems that you can use only the written procedure when you can still browse the menu.The bottom line here is how can I hard reset without using the menu.thanks and more power.
While HOLDing two " _ " keys press Soft Reset key (Located near Charging socket). Release soft reset key BUT hold both keys until u get a Message on LCD. ONCE u see it - open keyboard press "R" and allow your phone to reboot and process rest.

Man its DONE !
  Reply With Quote
Old 11-01-2008, 06:29   #4 (permalink)
No Life Poster
 
MR.PRESIDENT's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: naga city
Age: 39
Posts: 604
Member: 152821
Status: Offline
Thanks Meter: 65
thanks all of you,I succesfully decode usercode and as well as unlock after.
  Reply With Quote
Old 05-07-2009, 10:53   #5 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Location: Dar es Salaam TANZANIA
Posts: 1,835
Member: 53263
Status: Offline
Sonork: gsm master
Thanks Meter: 234
Quote:
Originally Posted by I_sumo View Post
While HOLDing two " _ " keys press Soft Reset key (Located near Charging socket). Release soft reset key BUT hold both keys until u get a Message on LCD. ONCE u see it - open keyboard press "R" and allow your phone to reboot and process rest.

Man its DONE !
i do not know if the phone is in off state or on
  Reply With Quote
Old 06-10-2009, 17:24   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2006
Location: i live in lagos nigeria
Age: 38
Posts: 529
Member: 337762
Status: Offline
Sonork: 100.1581304
Thanks Meter: 52
pls mate am having same user lock problem here can u be more simply first i need to know if it the side keys or the topmost key or the one in the middle and also need to know if the fone need to be switch on during the process or off during the process pls explain
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How To Get Rid of Mails By Iclarified.com unlock trigger Off Topic Zone 0 11-20-2008 19:30
How to get rid of consequences of input of a code *#73738# lukasartsDon NEC 0 01-03-2005 17:31
how to get rid of security code on spv fonefixer Various 3 08-16-2003 16:26
How to get rid of vodafone?? tha_noname Panasonic 0 06-18-2003 03:53
How To Get Rid Of "A little problem in the program found" On Jethro psmods Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 07-02-2001 14:17


All times are GMT +1. The time now is 06:10.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.32511 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO