GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > BlackBerry (RIM)


BlackBerry (RIM) Blackberry phones discussion, firmwares, tutorial, media, repairs.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-07-2009, 11:28   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2006
Location: Iran*******************
Posts: 117
Member: 235793
Status: Offline
Thanks Meter: 7
9630 " Activation Required "


my 9630 show Activation Required on top of screen !!

enter ##000000 code show invalid pass
  Reply With Quote
Old 12-08-2009, 07:51   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2006
Location: Iran*******************
Posts: 117
Member: 235793
Status: Offline
Thanks Meter: 7
no anyone help me ? can i solve this error
  Reply With Quote
Old 12-10-2009, 00:02   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2004
Location: Proxxon
Posts: 218
Member: 63577
Status: Offline
Thanks Meter: 359
yes i can help contact me on pm or [email protected]

anyone need MSL can contact me for details
  Reply With Quote
Old 12-13-2009, 14:45   #4 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Feb 2006
Location: bangladesh
Posts: 54
Member: 232411
Status: Offline
Sonork: 1582173
Thanks Meter: 5
Quote:
Originally Posted by ata_evanescence View Post
my 9630 show Activation Required on top of screen !!

enter ##000000 code show invalid pass
bes act
  Reply With Quote
Old 12-15-2009, 10:34   #5 (permalink)
No Life Poster
 
dmaetrey's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,138
Member: 315550
Status: Offline
Thanks Meter: 110
does this problem solved???

cause im facing this same problem......


the 9630 that i have was hung - up

so i flash it with apploader, then this is the problem now


"Activation Required"
  Reply With Quote
Old 12-16-2009, 13:31   #6 (permalink)
No Life Poster
 
SIXTUS's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Age: 41
Posts: 562
Member: 69727
Status: Offline
Thanks Meter: 49
Quote:
Originally Posted by sdtv13 View Post
yes i can help contact me on pm or [email protected]

anyone need MSL can contact me for details



if u have the solution post it here so that everybody can see it and confirm if its working, that is why we are family here.
  Reply With Quote
Old 12-17-2009, 05:07   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 751
Member: 235703
Status: Offline
Thanks Meter: 39
yes pls can you post the solution here
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blackbery Tour 9630 Activation Require s4ndid BlackBerry (RIM) 37 04-25-2014 19:24
9630 telus activation required _iskor_ BlackBerry (RIM) 0 12-30-2009 03:57
lets someone read RF NV area to repair " service required " on EF81 Platijet NON Siemens Brand (ODM Phones) 5 11-17-2009 15:33
BB 9630-Sprint: Activation Require...PLS Help !!! pastorsam FuriousGold 10 10-07-2009 20:21

 



All times are GMT +1. The time now is 00:16.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.29070 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO