GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > BlackBerry (RIM)

BlackBerry (RIM) Blackberry phones discussion, firmwares, tutorial, media, repairs.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-12-2012, 04:35   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Venezuela
Posts: 11
Member: 1414191
Status: Offline
Thanks Meter: 3
9900 75% load


someone have the fix for th bold 9900 75% load ???
  Reply With Quote
Old 11-16-2012, 20:36   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: there everywhere
Posts: 19
Member: 1675181
Status: Offline
Sonork: i no
Thanks Meter: 1
this hardware problem
  Reply With Quote
Old 04-11-2013, 13:33   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 7
Member: 376152
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by Scorpio Boy View Post
this hardware problem
how and where from
thank you
  Reply With Quote
Old 04-14-2013, 15:49   #4 (permalink)
No Life Poster
 
.::intel32::.'s Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 796
Member: 350719
Status: Offline
Sonork: 100.1623850
Thanks Meter: 121
http://www.mediafire.com/?l4a3gtqkaf33r9d
try this
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .::intel32::. For This Useful Post:
Old 04-15-2013, 07:50   #5 (permalink)
Moderator
 
tkowsar's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Bangladesh & Bahrain
Posts: 3,031
Member: 233205
Status: Offline
Thanks Meter: 4,734
try this-
bb 9900 hang on startup
  Reply With Quote
Old 04-15-2013, 10:27   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2009
Location: 9ja
Posts: 479
Member: 1110430
Status: Offline
Thanks Meter: 58
use gsmfinder dongle.
i used it and it worked for it.
  Reply With Quote
Old 04-15-2013, 13:23   #7 (permalink)
No Life Poster
 
ABUU YUUNUS's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: IBADAN, OYO STATE, NIGERIA
Posts: 565
Member: 319112
Status: Offline
Thanks Meter: 143
Quote:
Originally Posted by khkworks View Post
someone have the fix for th bold 9900 75% load ???
If you have tried latest OS and problem is still the same then this is what you should do. Take out the PCB and apply heat of about 470 degrees celsius on the shield covering the components. Do this for about 3 to 5 minutes and allow to cool down. Then assemble phone and you should have it working correctly.
  Reply With Quote
Old 09-09-2013, 09:37   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Venezuela
Posts: 11
Member: 1414191
Status: Offline
Thanks Meter: 3
470 degrees is too much heat for this pcb... i should try with 360
  Reply With Quote
Old 09-10-2013, 08:31   #9 (permalink)
No Life Poster
 
skyulock's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 861
Member: 757064
Status: Offline
Thanks Meter: 137
Donate money to this user
Asansam fixed this 100%
  Reply With Quote
Old 09-13-2013, 10:57   #10 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jan 2009
Location: South Africa
Posts: 78
Member: 942182
Status: Offline
Sonork: mac1970
Thanks Meter: 10
I did many with Asansam, just do full erase n flash 100%
  Reply With Quote
Old 10-04-2015, 03:45   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 3
Member: 2185562
Status: Offline
Sonork: tembak
Thanks Meter: 0
help me brother,,suhu nd master...!
i do to wipe until white screen...
next i do instal with rapido.......
but still same stuck 75 %
give me other solution ,please.........!
  Reply With Quote
Old 10-04-2015, 06:39   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2003
Location: INDIA
Age: 49
Posts: 512
Member: 25662
Status: Offline
Thanks Meter: 157
Quote:
Originally Posted by lurah View Post
help me brother,,suhu nd master...!
i do to wipe until white screen...
next i do instal with rapido.......
but still same stuck 75 %
give me other solution ,please.........!
visit here hardware of both 9900 nad 9981 r same. Blackberry porsche p9981 on retry while flashing via loader .
  Reply With Quote
Old 10-18-2015, 09:44   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: MALAPPURAM(VENNIYOOR)
Posts: 1
Member: 1017069
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by khkworks View Post
someone have the fix for th bold 9900 75% load ???
u have spookey box?turn off built media storage
  Reply With Quote
Old 10-22-2015, 23:15   #14 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2011
Location: Nigeria
Posts: 76
Member: 1609576
Status: Offline
Thanks Meter: 8
Quote:
Originally Posted by lurah View Post
help me brother,,suhu nd master...!
i do to wipe until white screen...
next i do instal with rapido.......
but still same stuck 75 %
give me other solution ,please.........!
I have done many,just disable Built-in Media Storage. I use Greenberry tool
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 20:06.



Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2015 -
Page generated in 0.30051 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO