GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > BlackBerry (RIM)

BlackBerry (RIM) Blackberry phones discussion, firmwares, tutorial, media, repairs.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-16-2012, 04:46   #16 (permalink)
No Life Poster
 
Ligalig's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Manila
Posts: 1,086
Member: 1079935
Status: Offline
Thanks Meter: 450
i need 9530 LCD reset..

status of my phone is black screen and red blingking
  Reply With Quote
Old 08-16-2012, 05:53   #17 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 158
Member: 1007877
Status: Offline
Sonork: BoBo
Thanks Meter: 25
Has a file for 8830?
thx.
  Reply With Quote
Old 08-16-2012, 06:31   #18 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2012
Location: Thailand
Posts: 102
Member: 1795409
Status: Offline
Thanks Meter: 252
Quote:
Originally Posted by rayvee View Post
i need 9530 LCD reset..

status of my phone is black screen and red blingking

LcdReset 9530 only

If you want 9530 Auto + LCDRe .. please wait next post.


Thank, br
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to mrkindaiji For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 08-16-2012, 10:45   #19 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: dJIZAKH
Age: 26
Posts: 115
Member: 613891
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Quote:
Originally Posted by mrkindaiji View Post
LcdReset 9530 only

If you want 9530 Auto + LCDRe .. please wait next post.


Thank, br
Any solution for BB 8220 (Blue ligt blinking, stuck at reconnecting to JVM while flashing with Loader), Wipe with WipeRo and flashing with /nojvm command not helping.

Any ideas?
  Reply With Quote
Old 08-16-2012, 11:14   #20 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2012
Location: Thailand
Posts: 102
Member: 1795409
Status: Offline
Thanks Meter: 252
Quote:
Originally Posted by qazaq View Post
Any solution for BB 8220 (Blue ligt blinking, stuck at reconnecting to JVM while flashing with Loader), Wipe with WipeRo and flashing with /nojvm command not helping.

Any ideas?
WipeRo = Wipe ROM

If you wipe with WipRo finish >>> BB will show "No Application Linked"on display.

Can you up BB with Loader...

1.Open Loader (Please delete vendor.xml frist)

2.Connect BB with out Battery to Computer.

3.Look >> Program show connect Pin >> Click Next.

4.Wait .... >>> Program Page choose App show >>> Choose App(Do not Click Next)

5.Battery put it on BB >>> Click Next.

6.Wait... wait ... >>> Finish.

IF Loader do not run ,Please Change use new port USB.

Thank , br
  Reply With Quote
Old 08-16-2012, 12:35   #21 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: dJIZAKH
Age: 26
Posts: 115
Member: 613891
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Quote:
Originally Posted by mrkindaiji View Post
WipeRo = Wipe ROM

If you wipe with WipRo finish >>> BB will show "No Application Linked"on display.

Can you up BB with Loader...

1.Open Loader (Please delete vendor.xml frist)

2.Connect BB with out Battery to Computer.

3.Look >> Program show connect Pin >> Click Next.

4.Wait .... >>> Program Page choose App show >>> Choose App(Do not Click Next)

5.Battery put it on BB >>> Click Next.

6.Wait... wait ... >>> Finish.

IF Loader do not run ,Please Change use new port USB.

Thank , br
There are nothing on display after wiping, there is nothing like "No Application Linked". Displey is only BLANK and Blue led blinking.

And at Loader wrighting USB-PIN: UNKNOWN

Any other solution?
  Reply With Quote
Old 08-16-2012, 13:09   #22 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2012
Location: Thailand
Posts: 102
Member: 1795409
Status: Offline
Thanks Meter: 252
Quote:
Originally Posted by qazaq View Post
There are nothing on display after wiping, there is nothing like "No Application Linked". Displey is only BLANK and Blue led blinking.

And at Loader wrighting USB-PIN: UNKNOWN

Any other solution?
Do not worry , Try to do this step.

1.Open Loader (Please delete vendor.xml frist)

2.Connect BB with out Battery to Computer.

3.Look >> Program show wrighting USB-PIN: UNKNOWN

>> Click Next.

4.Wait .... >>> Program Page choose App show >>> Choose App(Do not Click Next)

5.Battery put it on BB >>> Click Next.

6.Wait... wait ... >>> Finish.

IF Loader do not run ,Please Change use new port USB.

Thank , br
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mrkindaiji For This Useful Post:
Old 08-16-2012, 15:27   #23 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2004
Location: South Sumatra, Indonesia
Age: 33
Posts: 192
Member: 95561
Status: Offline
Sonork: 1573725
Thanks Meter: 31
Quote:
Originally Posted by mrkindaiji View Post
** 9530 BB_EASY DownLoad (No LCD Reset)

*** Please test file and tell me , br


Thank.
Please add with LCD reset feature.
thanks a lot.
  Reply With Quote
Old 08-16-2012, 19:14   #24 (permalink)
jmr
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: Colombia
Posts: 906
Member: 614683
Status: Online
Sonork: 100.1605379
Thanks Meter: 239
please add 9860 red blink
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to jmr For This Useful Post:
Old 08-16-2012, 19:42   #25 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2012
Location: Thailand
Posts: 102
Member: 1795409
Status: Offline
Thanks Meter: 252
Quote:
Originally Posted by jmr View Post
please add 9860 red blink
Hi , br..

This file for frist test , If you have problem and need help >> Tell me.

IF file test is work , You think is OK / WORK.. , Please tell me...


9860Asia_v7.0.0.474_P5.0.0.645BB_EASY(Test) (Thai - Eng)


I am go to sleep , bye.... , See you tomorrow...

This time is 00:30:49 pm >> Thailand


Thank , br
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to mrkindaiji For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 08-17-2012, 06:20   #26 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2005
Location: nigeria,benin
Age: 34
Posts: 114
Member: 164820
Status: Offline
Sonork: phone@studio
Thanks Meter: 8
please i need os repair 9930
  Reply With Quote
Old 08-17-2012, 10:26   #27 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: dJIZAKH
Age: 26
Posts: 115
Member: 613891
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Quote:
Originally Posted by mrkindaiji View Post
Do not worry , Try to do this step.

1.Open Loader (Please delete vendor.xml frist)

2.Connect BB with out Battery to Computer.

3.Look >> Program show wrighting USB-PIN: UNKNOWN

>> Click Next.

4.Wait .... >>> Program Page choose App show >>> Choose App(Do not Click Next)

5.Battery put it on BB >>> Click Next.

6.Wait... wait ... >>> Finish.

IF Loader do not run ,Please Change use new port USB.

Thank , br
Br not helping. If there is any other way to solve problem, let me know.

Thank you for your attention.
  Reply With Quote
Old 08-18-2012, 07:07   #28 (permalink)
jmr
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: Colombia
Posts: 906
Member: 614683
Status: Online
Sonork: 100.1605379
Thanks Meter: 239
Quote:
Originally Posted by jmr
please add 9860 red blink
Hi , br..

This file for frist test , If you have problem and need help >> Tell me.

IF file test is work , You think is OK / WORK.. , Please tell me...


9860Asia_v7.0.0.474_P5.0.0.645BB_EASY(Test) (Thai - Eng)


I am go to sleep , bye.... , See you tomorrow...

This time is 00:30:49 pm >> Thailand


Thank , br

mr not working finish but not power on only red blink
  Reply With Quote
Old 08-18-2012, 09:31   #29 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2012
Location: Thailand
Posts: 102
Member: 1795409
Status: Offline
Thanks Meter: 252
Quote:
Originally Posted by jmr View Post
mr not working finish but not power on only red blink
Hi , br

This new file 9860(Test2) , Plesae test it .Thank for post.



Thank , br
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mrkindaiji For This Useful Post:
Old 08-18-2012, 15:41   #30 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 158
Member: 1007877
Status: Offline
Sonork: BoBo
Thanks Meter: 25
Hi, I need a file for 8830.
I use cfp to loading a error bin into BB.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
where to find a working program all they have some errors ?? fondas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 12-12-2012 13:26
My 5110 v5.11 have a strange error.., it resets it self every 60second luuk Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 24 08-11-2006 16:29
Avoid 3 times error code in Nokia 6185 X-plot Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 05-08-2000 21:24
The multiple errors of Winlock ... ??? Genata Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 09-20-1999 20:12
error (1002) simlock3.dll winopen fondas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 08-28-1999 16:57

 



All times are GMT +1. The time now is 19:20.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.40551 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO