GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > BlackBerry (RIM)

BlackBerry (RIM) Blackberry phones discussion, firmwares, tutorial, media, repairs.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-06-2012, 14:21   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2
Member: 986378
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Blackberry Bold 9900 0 mep left

Daer all Im looking for a solution for 0 mep left for Bold 9900.thanks
  Reply With Quote
Old 12-06-2012, 14:23   #2 (permalink)
Freak Poster
 
mrrobin's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: singapore
Age: 28
Posts: 357
Member: 888712
Status: Offline
Thanks Meter: 72
Quote:
Originally Posted by dibwe2009 View Post
Daer all Im looking for a solution for 0 mep left for Bold 9900.thanks




sorry bro right now can't do.
  Reply With Quote
Old 12-06-2012, 14:36   #3 (permalink)
Freak Poster
 
mrrobin's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: singapore
Age: 28
Posts: 357
Member: 888712
Status: Offline
Thanks Meter: 72
Quote:
Originally Posted by mrrobin View Post
sorry bro right now can't do.

only dm3 unlock service possible.
  Reply With Quote
Old 03-13-2013, 14:22   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 15
Member: 1734370
Status: Offline
Sonork: 100.1584581
Thanks Meter: 0
i can do mep 0 some bb models
  Reply With Quote
Old 03-13-2013, 17:30   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 247
Member: 600628
Status: Offline
Thanks Meter: 26
Use Lgetool thats only box that can remove 9900 mepo
  Reply With Quote
Old 03-13-2013, 17:33   #6 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
::gsmcoder::'s Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: /%%temp%%.;adb
Posts: 3,683
Member: 172434
Status: Offline
Sonork: 100.161280
Thanks Meter: 571
Quote:
Originally Posted by agabux View Post
Use Lgetool thats only box that can remove 9900 mepo
This post is since last year
  Reply With Quote
Old 03-14-2013, 10:39   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2006
Location: UAE
Posts: 399
Member: 265104
Status: Offline
Sonork: 100.1609402
Thanks Meter: 79
thanks lgtool team good work

Connecting with 9900
Waiting for User's Actions...
Searching Phone...
Getting Phone Info...
Serial Number: f0abe080
BlackBerry RTAS Server Authorization...
Connecting to server...
Sending data to server...
Receiving data from server...
Sending RTAS Certificate to phone...
RTAS Authorization: OK
Connection With Phone...
Searching Phone...
Phone Found...
Connected
Unlocking phone
Unlocking Phone... Please Wait...
Unlocking Phone: OK
Phone successfully unlocked
Removing operator's logo
Removing Logo... Please Wait...
Removing Logo: OK
Operator's logo successfully removed
Rebooting Phone...
Don't forget to post success story on official LGTool forum.
Disconnected
  Reply With Quote
Old 04-18-2013, 15:43   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1
Member: 643977
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by tanha View Post
Connecting with 9900
Waiting for User's Actions...
Searching Phone...
Getting Phone Info...
Serial Number: f0abe080
BlackBerry RTAS Server Authorization...
Connecting to server...
Sending data to server...
Receiving data from server...
Sending RTAS Certificate to phone...
RTAS Authorization: OK
Connection With Phone...
Searching Phone...
Phone Found...
Connected
Unlocking phone
Unlocking Phone... Please Wait...
Unlocking Phone: OK
Phone successfully unlocked
Removing operator's logo
Removing Logo... Please Wait...
Removing Logo: OK
Operator's logo successfully removed
Rebooting Phone...
Don't forget to post success story on official LGTool forum.
Disconnected
How can i do this way? . Tks
  Reply With Quote
Old 04-18-2013, 15:55   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Haicha's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Palestine Free
Age: 56
Posts: 10,853
Member: 330579
Status: Offline
Sonork: 100.1620425
Thanks Meter: 7,095
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by chichvn View Post
How can i do this way? . Tks
Buy Setools and activate to LGtool.
Regards
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 00:40.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.23047 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO