GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > BlackBerry (RIM)

BlackBerry (RIM) Blackberry phones discussion, firmwares, tutorial, media, repairs.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-30-2012, 12:05   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2011
Location: abuja
Posts: 125
Member: 1537908
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Blackberry PlayBook Red light and Activation Solution

Hi friends
I ve About 5 BB PlayBook all Blinking red light and I managed to get them back to life using blackberry desktop software.
So now the device is in perfect order but the only problem I am facing is activation. It chooses language, connect to wireless,but stops at "unable to display Blackberry ID". Pls has anyone come across this kind of issue?
  Reply With Quote
Old 07-30-2012, 15:40   #2 (permalink)
No Life Poster
 
R.Nasir.Ali's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: banglore
Posts: 569
Member: 1141761
Status: Offline
Sonork: 100.1618159
Thanks Meter: 342
suggestion

Quote:
Originally Posted by solutionpearl View Post
Hi friends
I ve About 5 BB PlayBook all Blinking red light and I managed to get them back to life using blackberry desktop software.
So now the device is in perfect order but the only problem I am facing is activation. It chooses language, connect to wireless,but stops at "unable to display Blackberry ID". Pls has anyone come across this kind of issue?
once i came across with this problem and i fixed it by resetting IT POLICY

with this tool CrackUtil.zip just reset IT POLICY and check
  Reply With Quote
Old 08-04-2012, 17:17   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 30
Member: 301327
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by rnasirali View Post
once i came across with this problem and i fixed it by resetting IT POLICY

with this tool CrackUtil.zip just reset IT POLICY and check
Can you explain how to do it cause i cant detect the device on CrackUtil.zip

thank in advance
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
what prog changes imei on 6110 and how do i do it? Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 07-31-2012 20:09
IR between 6150 and IBM TP 600 favdijck Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 11-15-2011 12:08
wt603 and .pkd ARt Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 06-13-1999 19:18

 



All times are GMT +1. The time now is 19:23.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.19305 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO