GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > BlackBerry (RIM)

BlackBerry (RIM) Blackberry phones discussion, firmwares, tutorial, media, repairs.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-18-2013, 16:57   #1 (permalink)
No Life Poster
 
crackp0d's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: @crackp0d
Age: 26
Posts: 516
Member: 571377
Status: Offline
Sonork: 100.1608017
Thanks Meter: 134
Hi friends tested Solution

Problem

BlackBerry 10 smartphone does not load, immediately after powering on a logo is displayed on the screen indicating that the device should be connected to a computer with a USB cable.

Resolution
To recover the BlackBerry 10 smartphone complete the following steps. NOTE - this procedure is only available on a Windows PC.
  1. Shutdown BlackBerry Link (and BlackBerry Desktop Software if installed).
  2. Detach all BlackBerry smartphones, including the BlackBerry 10 smartphone that cannot be booted up.
  3. Using Internet Explorer navigate to BlackBerry Software Updates, scroll down the page and select the Check for Updates button.
  4. Connect the BlackBerry 10 smartphone that cannot be booted up.
  5. Hold the power button for 10 seconds until it turns off, then press the power button again so it turns on. A prompt will appear and the BlackBerry smartphone will show in the drop down list shortly after the LED lights up as red (it could show up as USB: UNKNOWN or USB: BlackBerry (PIN) – both are normal/fine). Click the OK Button as soon as it becomes enabled. NOTE: there is only 15 seconds to do this. Note: Once the above steps are completed successfully a dialog will be displayed stating Checking for BlackBerry Device Software updates.
    The BlackBerry 10 smartphone will now power itself off after 120 seconds. Shortly after the 120 seconds, the BlackBerry smartphone LED should turn green. Continue to wait after the LED turns green and you will be prompted to install BlackBerry Device Software. Follow the prompts to install the BlackBerry Software and once the installation is complete the smartphone will boot up and is now recovered.


Again


I ts Simple problem Follow the steps below

  1. Switch off your phone
  2. Close all running Application in your Computer
  3. open IE and get the Online update link
  4. Hit check for updates
  5. press the power button on the phone until the loader will detect your phone. Ones you seems your device pin in the popup window Click ok and wait to search for 10 sec..
  6. Then press the power button again to leave the phone to shutdown
  7. Ones its shutdown keep press the power button again until the green LED will appear
  8. Wait and follow the steps on the screen
  9. 100% Tested
Attached Images
File Type: jpg Capture.jpg (42.5 KB, 5104 views)

Last edited by tkowsar; 04-28-2013 at 16:03.
  Reply With Quote
The Following 11 Users Say Thank You to crackp0d For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 02-19-2013, 08:05   #2 (permalink)
No Life Poster
 
cellularry's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Lebanon / Nigeria
Age: 42
Posts: 1,078
Member: 42276
Status: Offline
Thanks Meter: 46
that's what i facing after trying to install updates:

An error has occurred while downloading software for your device. Please verify your Internet connection or try again later, if the problem persists.

note that my phone is working after i used autoloader but the issue that most the icons has gone.
  Reply With Quote
Old 02-19-2013, 09:11   #3 (permalink)
No Life Poster
 
crackp0d's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: @crackp0d
Age: 26
Posts: 516
Member: 571377
Status: Offline
Sonork: 100.1608017
Thanks Meter: 134
if you have any USB error while updating Contact me @ yahoo ....
  Reply With Quote
Old 02-27-2013, 08:41   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,145
Member: 969318
Status: Offline
Thanks Meter: 67
Does this solution work on windows 8? Getting error.....
  Reply With Quote
Old 02-28-2013, 04:35   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 240
Member: 330372
Status: Offline
Thanks Meter: 20
i got one white phone in recovery condition
i tried Autoload-DevAlpha-10.0.10.263 it stars but closed in few seconds
i also tried the above link but not working please help me
  Reply With Quote
Old 02-28-2013, 08:18   #6 (permalink)
No Life Poster
 
..::KASHIF::..'s Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: United Arab Emirates ( DUBAI )
Age: 28
Posts: 1,444
Member: 1294044
Status: Offline
Sonork: Whatsapp--) +971555016055
Thanks Meter: 924
hellp me


A fatal error has occurred while updating your device's software. Please try again.
  Reply With Quote
Old 03-02-2013, 09:56   #7 (permalink)
No Life Poster
 
crackp0d's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: @crackp0d
Age: 26
Posts: 516
Member: 571377
Status: Offline
Sonork: 100.1608017
Thanks Meter: 134
Quote:
Originally Posted by big_gsm View Post
Does this solution work on windows 8? Getting error.....
i think its work in windows8 also post here what error you have?
  Reply With Quote
Old 03-02-2013, 10:02   #8 (permalink)
No Life Poster
 
crackp0d's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: @crackp0d
Age: 26
Posts: 516
Member: 571377
Status: Offline
Sonork: 100.1608017
Thanks Meter: 134
Quote:
Originally Posted by kripalu View Post
i got one white phone in recovery condition
i tried Autoload-DevAlpha-10.0.10.263 it stars but closed in few seconds
i also tried the above link but not working please help me

Contact me in yahoo crackp0d@yahoo.com
  Reply With Quote
Old 03-10-2013, 20:35   #9 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
::gsmcoder::'s Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: /%%temp%%.;adb
Posts: 3,688
Member: 172434
Status: Offline
Sonork: 100.161280
Thanks Meter: 571
you can simply connect phone without battery, insert battery when update is downloading.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ::gsmcoder:: For This Useful Post:
Old 03-15-2013, 08:47   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Speed_Demon's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In a house
Age: 36
Posts: 462
Member: 249757
Status: Offline
Sonork: 100.1601084
Thanks Meter: 117
Theres no need to go to the web site to check for updates.

Execute the loader as follows:

"C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader\Loader.exe" /websl /invoker launchpad /language 1033

or create a shortcut with the above line in the Target field.

  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Speed_Demon For This Useful Post:
Old 03-15-2013, 15:10   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 640
Member: 17362
Status: Offline
Thanks Meter: 235
I have tried many possible combinations to flash this phone.. Still its dead..
  Reply With Quote
Old 03-23-2013, 17:51   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
Member: 1905506
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I had the same problem as my blackberry z10 was showing the connect to computer logo. I didn't check the battery status before I initiated the security wipe. All attempts to do the IE check for updates failed.

@crackp0d gave me this link Updating the BlackBerry 10 Dev Alpha Device Software - Download for Windows - BlackBerry Developer

The phone is back up now. All I have left is to restore the missing icons. I will keep you posted.
  Reply With Quote
Old 03-24-2013, 00:09   #13 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 87
Member: 960165
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Quote:
Originally Posted by gsm1999 View Post
I have tried many possible combinations to flash this phone.. Still its dead..
Use CFP :

command :
cfp -u nuke -a (enter)
cfp wipe (enter)
Reload OS with BB Link
  Reply With Quote
Old 04-27-2013, 10:52   #14 (permalink)
No Life Poster
 
ask4moon's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Pakistan,Toba Tek Singh
Posts: 633
Member: 531289
Status: Offline
Sonork: 100.1603200
Thanks Meter: 300
its Work on window 8
me recover today z10 using same method
thanks for nice info
Br
ask4moon
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ask4moon For This Useful Post:
Old 04-30-2013, 02:25   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 26
Member: 819830
Status: Offline
Thanks Meter: 3
how long thats process ocur,...update the z 10....
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to nu gwee raha For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 23:32.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.34379 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO