GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > BlackBerry (RIM)

BlackBerry (RIM) Blackberry phones discussion, firmwares, tutorial, media, repairs.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-12-2012, 11:27   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 13
Member: 1599580
Status: Offline
Sonork: 9514
Thanks Meter: 0
Camera will not open on my curve2 8520. pls help me (•±•)

I get a screen message on my curve2 8520" Could not start the
camera. Close other applications and try opening
the camera again".
I have removed the battery and
tried restarting my phone, removed the card and
restarted my phone. And even flashed it, Neither of these has helped. Please Help Me.
  Reply With Quote
Old 01-12-2012, 11:34   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 10
Member: 1710901
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Take the module and attach it again (clean), check camera ways or power ic.

sorry for my bad english
  Reply With Quote
Old 01-12-2012, 13:48   #3 (permalink)
No Life Poster
 
ARIF GIGANI's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: gujarat, india
Posts: 1,000
Member: 890965
Status: Offline
Sonork: 100.1605360
Thanks Meter: 159
Arrow

Quote:
Originally Posted by ibrahimwrites View Post
I get a screen message on my curve2 8520" Could not start the
camera. Close other applications and try opening
the camera again".
I have removed the battery and
tried restarting my phone, removed the card and
restarted my phone. And even flashed it, Neither of these has helped. Please Help Me.
you r not looking in this simpal warning

Close other applications and try opening

dear brathar fast close all appli.. and aaftar try do not try direct close go option and exit yor problam is solve

2cd try to cheng the cam. and clin the cam jack..
  Reply With Quote
Old 01-12-2012, 16:56   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 13
Member: 1599580
Status: Offline
Sonork: 9514
Thanks Meter: 0
Plsss I need directions.....what ic should I replace? I can change it my self
  Reply With Quote
Old 01-13-2012, 03:13   #5 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Age: 35
Posts: 127
Member: 103844
Status: Offline
Thanks Meter: 13
hi try this

hi friend this worked for me some times
Attached Images
File Type: jpg 8520 camara.jpg (73.6 KB, 733 views)
  Reply With Quote
Old 01-13-2012, 05:43   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 13
Member: 1599580
Status: Offline
Sonork: 9514
Thanks Meter: 0
Thanks ya all...lemme give it a try
  Reply With Quote
Old 09-19-2012, 11:51   #7 (permalink)
Freak Poster
 
luqmaan's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Cape Town South Africa
Posts: 332
Member: 617428
Status: Offline
Thanks Meter: 52
that dont work bro have tried many times and still no luck?
  Reply With Quote
Old 09-16-2013, 14:20   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 7
Member: 1854553
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i have same problem>>please master helpme...
  Reply With Quote
Old 11-18-2013, 11:12   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Tanga
Posts: 27
Member: 1395580
Status: Offline
Thanks Meter: 3
just remove camera check tips clean it an insert back
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6110 power does not stay on sc~micro Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 04-10-2013 02:07
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-18-2012 07:57
HELP!!! BACKGROUND SCREEN LOGO Michael Go Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-25-2011 23:56
Help with 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 05-25-2009 16:29

 



All times are GMT +1. The time now is 19:34.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.26297 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO