GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > BlackBerry (RIM)

BlackBerry (RIM) Blackberry phones discussion, firmwares, tutorial, media, repairs.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-10-2012, 13:56   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 3
Member: 896285
Status: Offline
Sonork: 030378
Thanks Meter: 0
help....blackberry 9860 stuck on 80%

i already do a flash,dowgrade,nuke,rapido working but when loading stuck on 80% can u give a solution....
  Reply With Quote
Old 11-10-2012, 14:02   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2,524
Member: 541042
Status: Offline
Thanks Meter: 508
Wipe Phone and check akku 100% Full
  Reply With Quote
Old 11-10-2012, 14:28   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 3
Member: 896285
Status: Offline
Sonork: 030378
Thanks Meter: 0
i did already.........
  Reply With Quote
Old 11-16-2012, 23:25   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: nigeria
Posts: 547
Member: 601591
Status: Offline
Thanks Meter: 82
hi have the same problem here
  Reply With Quote
Old 12-13-2012, 17:36   #5 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Nov 2004
Location: Barcelona, Spain
Age: 38
Posts: 49
Member: 93011
Status: Offline
Sonork: 1580222 sorin_mirza
Thanks Meter: 9
same problem

I have same problem with 9860. I solved more 8520 with that problem changing u605 chip.
  Reply With Quote
Old 12-13-2012, 17:52   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Khatiger's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Where night is bright
Age: 34
Posts: 221
Member: 61649
Status: Offline
Thanks Meter: 110
nuke via CFP
CFP -u nuke -a
and then relload OS via BDM.
I've done with 8 pcs
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Khatiger For This Useful Post:
Old 12-14-2012, 10:59   #7 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Nov 2004
Location: Barcelona, Spain
Age: 38
Posts: 49
Member: 93011
Status: Offline
Sonork: 1580222 sorin_mirza
Thanks Meter: 9
Thanks

Done. Thanks very much Khatiger.
  Reply With Quote
Old 12-27-2012, 12:57   #8 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 75
Member: 789344
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Quote:
Originally Posted by Khatiger View Post
nuke via CFP
CFP -u nuke -a
and then relload OS via BDM.
I've done with 8 pcs
how to run cfp in cmd ??
  Reply With Quote
Old 01-02-2013, 10:09   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Member: 1861828
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i have the same problem....
healp me...
  Reply With Quote
Old 01-20-2013, 16:13   #10 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Aug 2005
Location: in heaven
Age: 48
Posts: 52
Member: 173036
Status: Offline
Thanks Meter: 14
answer

Quote:
Originally Posted by dylbrook View Post
i already do a flash,dowgrade,nuke,rapido working but when loading stuck on 80% can u give a solution....
i use solupro for this case, 4pcs 9860 loading 75% struck solve , and more 9810 , 9900 etc
see www.solu-pro.com

  Reply With Quote
Old 02-23-2013, 08:52   #11 (permalink)
Freak Poster
 
viewprofile's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 206
Member: 1784151
Status: Offline
Sonork: 0
Thanks Meter: 19
Cool i am hungry right now

Quote:
Originally Posted by Khatiger View Post
nuke via CFP
CFP -u nuke -a
and then relload OS via BDM.
I've done with 8 pcs

wiping device and install from DM not solving... will post the result

im testing using nuke -a right now, hope this solve my problem

thanks
  Reply With Quote
Old 02-23-2013, 08:56   #12 (permalink)
Freak Poster
 
viewprofile's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 206
Member: 1784151
Status: Offline
Sonork: 0
Thanks Meter: 19
DONE! Thanks for the solution!

  Reply With Quote
Old 03-03-2013, 09:03   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 3
Member: 1750556
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Cfp

Quote:
Originally Posted by Khatiger View Post
nuke via CFP
CFP -u nuke -a
and then relload OS via BDM.
I've done with 8 pcs
Followed Instructions....

Done!! Thank you
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to rhumphrey For This Useful Post:
Old 03-05-2013, 09:40   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2005
Location: Nigeria
Posts: 173
Member: 194436
Status: Offline
Thanks Meter: 16
solupro showing unhandled exception has occurred please what can i do
  Reply With Quote
Old 03-05-2013, 11:13   #15 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 92
Member: 1804175
Status: Offline
Thanks Meter: 25
Thumbs up here this solution

Quote:
Originally Posted by mobile world View Post
solupro showing unhandled exception has occurred please what can i do
use this tool: Full Erase.rar

Working & tested 100%

Recomended on win xp sp3
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 15:35.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.40236 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO