GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > BlackBerry (RIM)

BlackBerry (RIM) Blackberry phones discussion, firmwares, tutorial, media, repairs.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-30-2009, 16:52   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 300
Member: 242322
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Post hi ALL TELL ME POSSIBLE TO UNLOCK BB9500

Hi all i have my 9500 i want to unlock possible whith mml
  Reply With Quote
Old 04-01-2009, 18:52   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 102
Member: 708255
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Nothing yet for the 9500 with the MML, we have to wait
  Reply With Quote
Old 04-01-2009, 19:05   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2004
Location: Dhaka.Bangladesh
Age: 39
Posts: 180
Member: 61751
Status: Offline
Thanks Meter: 9
my 9500 vodafon unlock free aney wey
  Reply With Quote
Old 04-12-2009, 07:04   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 8
Member: 992323
Status: Offline
Sonork: kelanaman
Thanks Meter: 0
Smile load flash image failed (MFI=21968-001) - BB Storm

Any body can help me.. may be RAMJAN >? i've tried various version of configuration.xml to unlock BB Storm 9500 locked to Vodafone UK. I'm using latest version of MML (version 2.0.1.3). But i m stuck now with error message "load flash image failed (MFI=21968-001)". Help please???
my second question is what is the correct MFI file for BB Storm : it is MFI 21968-001 or MFI-21987-012? If the correct one is MFI-21987-012, anybody can hel me to get this file?
thanks a lot
  Reply With Quote
Old 04-12-2009, 07:10   #5 (permalink)
No Life Poster
 
himanshu taldar's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: udaipur, I N D I A
Age: 27
Posts: 2,271
Member: 422762
Status: Offline
Sonork: 100.1593904
Thanks Meter: 922
bb9500 not possible to unlock with mfi now... u can use fg or code
  Reply With Quote
Old 04-12-2009, 08:48   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 8
Member: 992323
Status: Offline
Sonork: kelanaman
Thanks Meter: 0
SORRY i'mnew to this? what is FG? and any reccommended site to buy the code for storm?
  Reply With Quote
Old 04-12-2009, 08:50   #7 (permalink)
No Life Poster
 
chiragp's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: U S A / GOA /CHINA
Age: 34
Posts: 6,887
Member: 106367
Status: Offline
Sonork: 100.1577436
Thanks Meter: 2,446
use services like

codes by imei
  Reply With Quote
Old 04-12-2009, 08:53   #8 (permalink)
No Life Poster
 
keaelite's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: sn,fdo,lu philippines
Posts: 3,291
Member: 288470
Status: Offline
Sonork: 100.1605122
Thanks Meter: 656
blackberry 9500 unlocked done by furious gold

blackberry 9500 unlocked done by furious gold(vodafone locked)










br
keaelite
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to keaelite For This Useful Post:
Old 04-12-2009, 09:17   #9 (permalink)
GFI
No Life Poster
 
GFI's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Inside Blackberry
Posts: 1,056
Member: 288462
Status: Offline
Thanks Meter: 88
For 1pcs easier to get someone to unlock it via usb for u. Alot of them can be found in the sales section for just 5-10 usd. Better than you playing with the phone and killed it.

Regards
GFI
  Reply With Quote
Old 04-12-2009, 09:30   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 8
Member: 992323
Status: Offline
Sonork: kelanaman
Thanks Meter: 0
thanks all.. actually i have try to unlock using code it's unlock to my local sim card ( ican use it now for phone). But i 'd just realized that when i check on the BB menu (sim card) and type MEPD, my BB screen shows that network is active (not diasbled as others). I havent gone to my local BB GSM provider to ask whether i can use my BB storm regiestered to BB services.
thanks
  Reply With Quote
Old 04-12-2009, 13:31   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 8
Member: 992323
Status: Offline
Sonork: kelanaman
Thanks Meter: 0
ya now i cant flash back my bb storm.. stuck in 199 of 255 modules ... any help?
  Reply With Quote
Old 04-12-2009, 13:52   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Umair Rashid's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Punjab University
Posts: 2,296
Member: 421117
Status: Offline
Sonork: Hidden
Thanks Meter: 2,510
@keaelite
Happy to see u back.
keep sharing the successful results.
take care.
  Reply With Quote
Old 04-12-2009, 14:19   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 8
Member: 992323
Status: Offline
Sonork: kelanaman
Thanks Meter: 0
sure .. keep trying .. was allright previously unlock to shop but found out while checking SIM status with"MEPD" network = active.. (i can use my bb storm be4 but not sure for bb services)
  Reply With Quote
Old 04-12-2009, 14:53   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2008
Location: tunisia
Posts: 676
Member: 898887
Status: Offline
Sonork: ramazoti
Thanks Meter: 210
try unlock with furious
  Reply With Quote
Old 04-15-2009, 04:16   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 8
Member: 992323
Status: Offline
Sonork: kelanaman
Thanks Meter: 0
back.. my BB storm still dead.. has not done anything yet.. after trying to recover to its orginal condition to fglash it but usin g DM ver 4.7 and BB storm handset softwarer .. all fine but always stuck/crash when installing JVM and system software,,, Quote from Error Log file:
Loader caused an Access Violation (0xc0000005)
in module Loader.exe at 001b:004373b4 CurrentThread:00000CF0.

Exception handler called in Loader.
Error occurred at 4/12/2009 20:50:54.
C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader\Loader.exe, run by Ozz.
Operating system: Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 3 (Build 2600).
2 processor(s), type 586.
48% memory in use.
2038 MBytes physical memory.
1052 MBytes physical memory free.
3930 MBytes paging file.
3047 MBytes paging file free.
2048 MBytes user address space.
1975 MBytes user address space free.
Read from location 00000000 caused an access violation.

Context:
EDI: 0x0275fbe0 ESI: 0x013ab690 EAX: 0x00000002
EBX: 0x00000000 ECX: 0x00000000 EDX: 0x7c90e4f4
EIP: 0x004373b4 EBP: 0x00000006 SegCs: 0x0000001b
EFlags: 0x00010297 ESP: 0x0275fbc4 SegSs: 0x00000023
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can he tell me how to unlock siemens c62,after i sending my imei to him isalie Phone Unlocking Codes & Maps 1 06-02-2010 12:57
hi pls tell me genie can unlock 6700 wichaigul Genie Universal 1 08-07-2009 09:44
ALL GENIUS' pls tell me how to unlock motorola L6 or L7 rampe Smart-Clip 5 12-06-2005 22:43
Please tell me how to unlock siemens C-45.. DrMobile x1x to x45/x50 1 12-12-2001 10:52
Can someone tell me how to unlock Txx after W25 Nightwalker Old Ericsson Phones & Sony Phones 6 09-13-2000 17:50

 



All times are GMT +1. The time now is 07:09.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.36143 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO