GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > BlackBerry (RIM)

BlackBerry (RIM) Blackberry phones discussion, firmwares, tutorial, media, repairs.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-08-2013, 13:05   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 66
Member: 275519
Status: Offline
Thanks Meter: 6
how to enter mep

Hi! I have a BB 9320 saying " invalid sim card " I received mep codes only need to know how to enter these codes.
Thank You
  Reply With Quote
Old 02-08-2013, 21:12   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2005
Location: BH
Age: 35
Posts: 556
Member: 159371
Status: Offline
Thanks Meter: 239
Here is a generic method for most BlackBerry models

1. Go to Settings Menu, SIM card and press select
2. While holding down the 'Shift' key type 'MEPD'
3. You should now see five locking categories listed
4. While holding down the the SHIFT KEY, type 'MEP2'
5. Next, release the shift key.
6. You will now be prompted to enter the Network MEP code (stating how many unlocking attempts are left)
7. Enter the code
8. Return/Enter
9. The device should now be unlocked
  Reply With Quote
Old 02-16-2013, 07:39   #3 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 66
Member: 275519
Status: Offline
Thanks Meter: 6
thanks! I managed to do first part. The sim,subset,provider & corporate shows disabled & network shows blocked. Nothing happens when I enter MEP2.
  Reply With Quote
Old 02-16-2013, 07:42   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Absar_Global's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: india
Age: 23
Posts: 601
Member: 1442705
Status: Offline
Sonork: 100.1623965
Thanks Meter: 189
bro type MEP2.........................
  Reply With Quote
Old 02-16-2013, 07:53   #5 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 66
Member: 275519
Status: Offline
Thanks Meter: 6
YES! Tried that. like I said nothing happens.
  Reply With Quote
Old 02-16-2013, 08:00   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Absar_Global's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: india
Age: 23
Posts: 601
Member: 1442705
Status: Offline
Sonork: 100.1623965
Thanks Meter: 189
bro type MEP and press alt then type 2 and post result.







Br,
  Reply With Quote
Old 02-16-2013, 13:15   #7 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Oct 2010
Location: Jamaica
Posts: 55
Member: 1423999
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Talking

Quote:
Originally Posted by brey View Post
Hi! I have a BB 9320 saying " invalid sim card " I received mep codes only need to know how to enter these codes.
Thank You
here's how its done in new blackberry phones:

hold alt button and press M-E-P-2

am a technician, i guarantee that option will work.............

remember to say thanks
  Reply With Quote
Old 08-07-2013, 09:25   #8 (permalink)
No Life Poster
 
DundyTM's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Noise City
Posts: 1,262
Member: 889564
Status: Offline
Thanks Meter: 257
Quote:
Originally Posted by hairyalmighty View Post
here's how its done in new blackberry phones:

hold alt button and press M-E-P-2

am a technician, i guarantee that option will work.............

remember to say thanks
Dear technician,you're misleading them by stating this: "hold alt button and press M-E-P-2" It's confusing!I hope you now exactly why...
Just guide them properly : hold "Alt" button and while holding it,type M E P E ! And now the set will ask you for unlock code



  Reply With Quote
Old 08-07-2013, 13:23   #9 (permalink)
Freak Poster
 
pak555's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: pakistan,lahore
Posts: 367
Member: 593920
Status: Offline
Sonork: 100.1608350
Thanks Meter: 26
i have same problem ...9900 blackberry when i enter for option yes ....enter code option not open..!!
  Reply With Quote
Old 08-22-2013, 20:14   #10 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: May 2013
Posts: 56
Member: 1943302
Status: Offline
Thanks Meter: 1
i have same problem with bb 9320
ANY SOLUTION
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 19:25.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.26764 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO