GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > BlackBerry (RIM)

BlackBerry (RIM) Blackberry phones discussion, firmwares, tutorial, media, repairs.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-07-2012, 12:09   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2012
Location: Morocco
Posts: 213
Member: 1756408
Status: Offline
Thanks Meter: 194
No One Help Me Hereee !!!

How to solvee bb 9850 cannot connect to JVM
  Reply With Quote
Old 12-07-2012, 17:28   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: there everywhere
Posts: 19
Member: 1675181
Status: Offline
Sonork: i no
Thanks Meter: 1
what u doing??????????
  Reply With Quote
Old 12-07-2012, 17:32   #3 (permalink)
No Life Poster
 
snmobilecenter's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Kathmandu, Nepal
Age: 37
Posts: 1,580
Member: 983663
Status: Offline
Sonork: 100.1623270
Thanks Meter: 296
What is the problem dear?
and what you wanna do... clear post plzz
  Reply With Quote
Old 12-07-2012, 18:02   #4 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2012
Location: Morocco
Posts: 213
Member: 1756408
Status: Offline
Thanks Meter: 194
my blackerry 9850 stuck on white screen
i wana reflash with loader can't connect to JVM
  Reply With Quote
Old 12-07-2012, 18:11   #5 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 92
Member: 1804175
Status: Offline
Thanks Meter: 25
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by < Doctor GSM > View Post
my blackerry 9850 stuck on white screen
i wana reflash with loader can't connect to JVM
9850_InstaRapido
Try this: http://fcolan.com/Free/Descargas/BB_...r_9850_7.1.exe
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to blue_chikaru For This Useful Post:
Old 12-07-2012, 21:01   #6 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2012
Location: Morocco
Posts: 213
Member: 1756408
Status: Offline
Thanks Meter: 194
Smile

Quote:
Originally Posted by blue_chikaru View Post
not done brother thanks
  Reply With Quote
Old 12-08-2012, 07:16   #7 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 92
Member: 1804175
Status: Offline
Thanks Meter: 25
Thumbs up Full erase

Quote:
Originally Posted by < Doctor GSM > View Post
not done brother thanks
Try this nuke, wipe. fos, rapido using cfp latest version br
  Reply With Quote
Old 12-08-2012, 10:01   #8 (permalink)
No Life Poster
 
aminnovelty's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: in your heart
Posts: 2,001
Member: 566122
Status: Offline
Thanks Meter: 166
Quote:
Originally Posted by < Doctor GSM > View Post
my blackerry 9850 stuck on white screen
i wana reflash with loader can't connect to JVM
is giving any kind of error mention there ? if yes , what kind of ?
  Reply With Quote
Old 12-08-2012, 14:44   #9 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2012
Location: Morocco
Posts: 213
Member: 1756408
Status: Offline
Thanks Meter: 194
Not giving any error but just not connect to jvm
And screen just stuck in white
  Reply With Quote
Old 12-08-2012, 15:02   #10 (permalink)
No Life Poster
 
.::EXTREME::.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: ۞_ KERALA__۞_INDIA
Posts: 2,856
Member: 1619462
Status: Offline
Sonork: 100.1606509
Thanks Meter: 1,170
Quote:
Originally Posted by < Doctor GSM > View Post
Not giving any error but just not connect to jvm
And screen just stuck in white
1. delete vendor.xml

2. plug in blackberry

3. open apploader.exe

4. follow the prompts

5. try to load everything

6. If you encounter cannot connect to JVM error, leave the RETRY pop up box there, pull your battery on the berry, PUT the battery back in, hit RETRY, HIT retry a FEW times if you have to till you get to the point where it starts READING the jvm.

7. from this point if it works you will see the SWEETNESS of it start LOADING your OS!!!!!


Try and post result!
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to .::EXTREME::. For This Useful Post:
Old 12-08-2012, 19:14   #11 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2012
Location: Morocco
Posts: 213
Member: 1756408
Status: Offline
Thanks Meter: 194
not work for me broth thanks
  Reply With Quote
Old 12-14-2012, 01:30   #12 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2012
Location: Morocco
Posts: 213
Member: 1756408
Status: Offline
Thanks Meter: 194
No one have solutionn ??
  Reply With Quote
Old 12-14-2012, 03:22   #13 (permalink)
No Life Poster
 
<<SAMRAT>>'s Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: in brain
Posts: 1,277
Member: 1714311
Status: Offline
Sonork: 100.1604096
Thanks Meter: 242
did u tried jl_cmder???????just try wipe option in that then run apploader........
  Reply With Quote
Old 12-14-2012, 07:32   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 9
Member: 1852841
Status: Offline
Sonork: 22153
Thanks Meter: 0
i wana reflash with loader can't connect to JVM
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 20:06.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.60599 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO