GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > BlackBerry (RIM)

BlackBerry (RIM) Blackberry phones discussion, firmwares, tutorial, media, repairs.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-10-2008, 10:43   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 486
Member: 310423
Status: Offline
Thanks Meter: 17
is it posible to disable 8100 password

i have 8100 that has password on it and i wont to if there is any way to
disable it.
  Reply With Quote
Old 12-10-2008, 10:58   #2 (permalink)
Product Supporter
 
SUUNNYY's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: WHERE THE WORLD ENDS
Posts: 2,545
Member: 885625
Status: Offline
Sonork: 100.1589108
Thanks Meter: 2,429
Quote:
Originally Posted by gily1 View Post
i have 8100 that has password on it and i wont to if there is any way to
disable it.
hi there put wrong password in your blackberry after you enter 10 times wrong password it will ask you for a new password.enjoy suunnyy br.
  Reply With Quote
Old 12-10-2008, 11:25   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 486
Member: 310423
Status: Offline
Thanks Meter: 17
i have done that,and now i have created my own password but i what i mean is that can i disable it
from the phone.
thanks for the reply
  Reply With Quote
Old 12-10-2008, 13:11   #4 (permalink)
No Life Poster
 
.:SUBRATA:.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangladesh
Posts: 5,744
Member: 319447
Status: Offline
Thanks Meter: 4,880
Remove IT Policy buddy.

Removing IT policy can disable your password prompt.
  Reply With Quote
Old 12-10-2008, 15:37   #5 (permalink)
No Life Poster
 
.:SUBRATA:.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangladesh
Posts: 5,744
Member: 319447
Status: Offline
Thanks Meter: 4,880
How to remove an I.T. Policy from a BlackBerry by Subrata
  Reply With Quote
Old 12-10-2008, 15:38   #6 (permalink)
Freak Poster
 
roopesh_500's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: I N D I A
Age: 34
Posts: 428
Member: 100579
Status: Offline
Sonork: 100.1578318
Thanks Meter: 106
Quote:
Originally Posted by gily1 View Post
i have 8100 that has password on it and i wont to if there is any way to
disable it.
CHK below link u will find the answer

8310 show sorry only emergency call are allowed

And next time make sure u have Used MAGIC SEARCH button to find ur solution.

Regards!

Roopesh
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
is it POSIBLE to use BB5 TP ADAPTOR to fix SE GDFS issue via TP? Brod Aries Universalbox 2 12-09-2008 17:26
{kzf }is it posible to flash d750 to w800?help please tony_556 HWK 2 08-15-2006 20:07
Vitel from Movistar is it posible to unlock dominik Various 0 05-06-2003 16:48
is it posible to unlock BF3 103&104 versions yet comiter BF, BG, TH, BHx Series 5 09-28-2002 17:31
Is it posible to reset life timer in 3210/3310 rango Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 06-07-2001 02:19

 



All times are GMT +1. The time now is 15:43.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.22947 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO