GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Non GSM/Mobile Related Forums > Game Consoles & Mp3/4 , HD players

Game Consoles & Mp3/4 , HD players Repairing and servicing Mp4, Mp3 devices, HD players.. you may also find here any threads related to Game Consoles devices like Wii, PlayStation, Xbox, Nintendo .. etc

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-23-2009, 02:38   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 12
Member: 1110136
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Problem After Flashing My MP4


Hi! I just flash my mp4 yesterday using FRM pro and its success... The reason why I flash my mp4 is that it doesnt read all mp3 or audio file.... And it doesnt also read the picture taking from its camera and also the video(3gp)...And also the NES game.. It says "File type error" After the succesfull flashing i noticed that the memory became small from 1.7gig to 449mb.,.,. But after the flashing it read all mp3, all video (3gp).... But when I format my mp4 in DOS, its memory return to 1.7gig.. And when I download mp3 and 3gp file to my mp4 the problem back..... Now it doesnt read all mp3 and also cant read 3gp file........


Please help..........
My mp4 details:

IC: Sunplus SPMP 3052A - HL171
Board ID: 282_v6 090106
LCD: SX28C98-4_3-37C
Version: 6.1.09321_8_7_1
  Reply With Quote
Old 09-23-2009, 04:27   #2 (permalink)
Freak Poster
 
coldGin's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 275
Member: 1035797
Status: Offline
Thanks Meter: 351
Quote:
Originally Posted by dragongel View Post
Hi! I just flash my mp4 yesterday using FRM pro and its success... The reason why I flash my mp4 is that it doesnt read all mp3 or audio file.... And it doesnt also read the picture taking from its camera and also the video(3gp)...And also the NES game.. It says "File type error" After the succesfull flashing i noticed that the memory became small from 1.7gig to 449mb.,.,. But after the flashing it read all mp3, all video (3gp).... But when I format my mp4 in DOS, its memory return to 1.7gig.. And when I download mp3 and 3gp file to my mp4 the problem back..... Now it doesnt read all mp3 and also cant read 3gp file........


Please help..........
My mp4 details:

IC: Sunplus SPMP 3052A - HL171
Board ID: 282_v6 090106
LCD: SX28C98-4_3-37C
Version: 6.1.09321_8_7_1

format your player on its own apps

goto tools , memory, then format it

hope it will help...
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to coldGin For This Useful Post:
Old 09-24-2009, 05:28   #3 (permalink)
Freak Poster
 
sigma xi's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: philippines
Posts: 476
Member: 773960
Status: Offline
Thanks Meter: 475
yup format your mp5 on your mp5 tools and check again if still any problem occurs..
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sigma xi For This Useful Post:
Old 09-25-2009, 02:10   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 12
Member: 1110136
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Thanks boss, i tried what you've said but but the problem still occur...
  Reply With Quote
Old 09-25-2009, 09:06   #5 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2008
Location: Nueva Ecija, Philippines
Posts: 74
Member: 767256
Status: Offline
Thanks Meter: 48
try to slightly reheat the flash ic, then format it with build in of mp4.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
i m doing flashing e50 after flash my phone show only white light ravin j tejura Universalbox 6 06-04-2010 15:52
d780 flashing problem...after flashing ringer problem gsm st SWIFT Platform 2 03-22-2009 23:29
installation problem after formating my pc kishalayabiswas HWK 7 02-12-2009 07:42
My camera and light problem after open my k750 g08 Sony Ericsson Hardware Repair 1 12-17-2008 11:01
After Flash My 6620 there is a Bluetooth Problem. bertfelin MT-BOX 5 03-09-2006 17:57


All times are GMT +1. The time now is 16:37.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.28085 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO