GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Other Gsm/Mobile Related Forums > GPS devices , Navigators & Maps

GPS devices , Navigators & Maps Find here all threads related to Global Positioning Systems (GPS), Navigators, GPS receivers, Settings, Maps and GPS modes.. etc

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-04-2018, 07:30   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 36
Member: 979804
Status: Offline
Thanks Meter: 10
reinstall navcore on XXL ?


I have XXL unit, tried to factory reset:
formated INTERNAL, run Home to reinstall navcore from Home, BUT, after Home installed 'latest factory build', Home tried to reboot XXL, XXL rebooted, BUT, won't boot, just hangs with TomTom + logo on screen.

any way to reinstall or copy XXL navcore onto my unit ?
anything else I can try ?

thanks
V
  Reply With Quote
Old 04-04-2018, 20:57   #2 (permalink)
Moderator
 
Join Date: May 2009
Posts: 884
Member: 1032904
Status: Offline
Thanks Meter: 803
Quote:
Originally Posted by voyteke View Post
I have XXL unit, tried to factory reset:
formated INTERNAL, run Home to reinstall navcore from Home, BUT, after Home installed 'latest factory build', Home tried to reboot XXL, XXL rebooted, BUT, won't boot, just hangs with TomTom + logo on screen.

any way to reinstall or copy XXL navcore onto my unit ?
anything else I can try ?

thanks
V
Look here
https://en.discussions.tomtom.com/go...for-xxl-132785
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to jmermel For This Useful Post:
Old 04-08-2018, 00:45   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 36
Member: 979804
Status: Offline
Thanks Meter: 10
thanks
I think my XXL has had it, tried that, but, it just gets to TomTom name across, and, that's it
  Reply With Quote
Old 04-08-2018, 10:45   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 217
Member: 1996160
Status: Offline
Thanks Meter: 150
How about running clearflash.exe Tomtom flash tools
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to justmebrowsing For This Useful Post:
Old 04-12-2018, 13:29   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 36
Member: 979804
Status: Offline
Thanks Meter: 10
been there, done that, no go

another suggestion was to run the battery down to force cold start, no go

I was ready to throw the towel in, BUT:

opened the unit, unplugged battery, and, BINGO!!!

XXL booted properly now, saying 'no map present',
hooked up to Home, map was already on PC, transferred across, back in business!!!

it has 9.061, Home is offering 9.5, I think I'll just use it the way it is

just need to find speed cams if such exists for XXL

thanks for the firmware link, and, your help
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to voyteke For This Useful Post:
Old 06-12-2018, 14:03   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 11
Member: 2843737
Status: Offline
Thanks Meter: 0
justmebrowsing
Thanks for link,useful!
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +1. The time now is 19:08.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.28360 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO