GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > MRT - Mobile repair tool

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-16-2019, 12:29   #1 (permalink)
No Life Poster
 
zablon's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: ETHIOPIA
Posts: 697
Member: 688223
Status: Offline
Sonork: 1000.1603261
Thanks Meter: 139
LKM-LX1 frp not done with MRTOKEY


LKM-LX1 frp not done with MRTOKEY
>>>>Clear Frp Block
< waiting for device >
...
FAILED (remote: Command not allowed!)
finished. total time: 0.000s
>>>>Rebooting Mobile Phone
rebooting...

finished. total time: 0.022s
  Reply With Quote
Old 03-16-2019, 12:34   #2 (permalink)
Product Supporter
 
.::ARD::.'s Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Indonesia / Guangzhou
Posts: 4,644
Member: 1705891
Status: Online
Sonork: 100.1604564
Thanks Meter: 7,247
Do u have activated your software or not?
  Reply With Quote
Old 03-16-2019, 13:09   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2017
Location: TAMIL NADU
Posts: 241
Member: 2737038
Status: Offline
Thanks Meter: 124
Clearly mentioned in posting frp free but now team saying activation
  Reply With Quote
Old 03-16-2019, 13:29   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 842
Member: 2234291
Status: Offline
Thanks Meter: 254
Quote:
Originally Posted by Despoiler View Post
Clearly mentioned in posting frp free but now team saying activation
Show me with post maybe i need to know bro
  Reply With Quote
Old 03-16-2019, 13:33   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 223
Member: 1968527
Status: Offline
Thanks Meter: 26
Quote:
Originally Posted by .::ARD::. View Post
Do u have activated your software or not?
why u dont say if its free or must be activated? ( talking about FRP)
  Reply With Quote
Old 03-16-2019, 13:41   #6 (permalink)
Product Supporter
 
.:Abdul-Basit:.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: KB GSM STORE
Posts: 1,130
Member: 1727711
Status: Offline
Sonork: 100.1590443
Thanks Meter: 1,316
Quote:
Originally Posted by selve1411 View Post
why u dont say if its free or must be activated? ( talking about FRP)

Hi
its Paid & Only 16$ Actvations only
Br
  Reply With Quote
Old 03-16-2019, 13:47   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2017
Location: TAMIL NADU
Posts: 241
Member: 2737038
Status: Offline
Thanks Meter: 124
Unfortunately post updated I cannot find proof for you.agree 16$ cheaper can be activated
  Reply With Quote
Old 03-16-2019, 13:48   #8 (permalink)
No Life Poster
 
owais a's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: MRT productsupporter
Age: 22
Posts: 780
Member: 2401939
Status: Offline
Thanks Meter: 336
first use com 1.0 port then remove frp and check 100% will done
first do activation, it is world 1st and unique update tested by me
will add more chipset in future great update
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to owais a For This Useful Post:
Old 03-16-2019, 13:56   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 842
Member: 2234291
Status: Offline
Thanks Meter: 254
Quote:
Originally Posted by selve1411 View Post
why u dont say if its free or must be activated? ( talking about FRP)
BL_ind is you banner with big size you not read ....lol
  Reply With Quote
Old 03-16-2019, 13:59   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 842
Member: 2234291
Status: Offline
Thanks Meter: 254
To many year / year by year many i.diot technician
Maybe next year in 2020 i.diot populations will increase )
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to zbilqis For This Useful Post:
Old 03-16-2019, 15:16   #11 (permalink)
No Life Poster
 
mcclinic's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Earth
Posts: 895
Member: 593876
Status: Offline
Thanks Meter: 291
Quote:
Originally Posted by owais a View Post
first use com 1.0 port then remove frp and check 100% will done
first do activation, it is world 1st and unique update tested by me
will add more chipset in future great update

please Give Trusted List of Reseller for Bangladesh to do Activation.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 13:38.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.37185 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO