GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > MRT - Mobile repair tool

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-06-2017, 03:16   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 143
Member: 1129019
Status: Offline
Sonork: first aider
Thanks Meter: 12
MRT Dongle not working


Hi sir have a good day ,is there a problem about our MRT dongle?why is MRT software wont open all the tabs?
 
Old 06-06-2017, 04:24   #2 (permalink)
No Life Poster
 
.::ARD::.'s Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Indonesia / Guangzhou
Posts: 4,858
Member: 1705891
Status: Offline
Sonork: 100.1604564
Thanks Meter: 7,794
Need internet connection
 
Old 06-06-2017, 07:38   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 9
Member: 2264240
Status: Offline
Thanks Meter: 2
My mrt dongle same...Oppo QC and Xiaomi tab....not open...my internet connect ok...Help me!!!
 
The Following User Says Thank You to binhnk For This Useful Post:
Old 06-06-2017, 07:51   #4 (permalink)
No Life Poster
 
.::ARD::.'s Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Indonesia / Guangzhou
Posts: 4,858
Member: 1705891
Status: Offline
Sonork: 100.1604564
Thanks Meter: 7,794
Screenshot !!!!!!!!!!!!????
 
Old 06-07-2017, 03:07   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 143
Member: 1129019
Status: Offline
Sonork: first aider
Thanks Meter: 12
internet is okey .Only Vivo QC tool is working on V1.78 .need help sir
 
Old 06-07-2017, 04:10   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 143
Member: 1129019
Status: Offline
Sonork: first aider
Thanks Meter: 12
here is the my video sir

https://www.youtube.com/watch?v=LsmK...ture=*********
 
Old 06-07-2017, 05:05   #7 (permalink)
No Life Poster
 
.::ARD::.'s Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Indonesia / Guangzhou
Posts: 4,858
Member: 1705891
Status: Offline
Sonork: 100.1604564
Thanks Meter: 7,794
Use the new version 1.83
 
Old 06-07-2017, 05:09   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 143
Member: 1129019
Status: Offline
Sonork: first aider
Thanks Meter: 12
thanks sir,can you proivde a link ?i cant see in the download page .
 
Old 06-07-2017, 05:10   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 143
Member: 1129019
Status: Offline
Sonork: first aider
Thanks Meter: 12
okey sir sir i saw it .thanks for your support ..
 
Old 06-07-2017, 09:16   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 9
Member: 2264240
Status: Offline
Thanks Meter: 2
my tool ok ...thanks .::ARD::. ...may be server or internet....!!!
 
Old 07-05-2017, 11:04   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 135
Member: 712409
Status: Offline
Thanks Meter: 31
MRT TEAM what happen sir latest version 1.78 unlock the software appears in screen.and now i download latest version 1.83 but now exe opening shows succes and some chines word coming and automatically screen closed please give solution
 
Old 07-05-2017, 13:33   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2007
Location: Ukraine
Posts: 130
Member: 473386
Status: Offline
Thanks Meter: 27
Use last version 1.87 http://******************:3333/software/
 
Old 07-06-2017, 09:40   #13 (permalink)
No Life Poster
 
scorpion_bashee's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 829
Member: 334773
Status: Offline
Thanks Meter: 91
Imgur: The most awesome images on the Internet


Imgur: The most awesome images on the Internet



my internet is working fine please help me i cant use mrt dongle.
 
Old 07-18-2017, 11:09   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 135
Member: 712409
Status: Offline
Thanks Meter: 31
I do no what to say about mrt dongle. I already post my complaint there is no responsible by mrt team v1.73 some exe not worked but know v1.83 mrt exe not opening,just opened all sucess then exe closed. No use in mrt ,i already using miracle,volcano, there is no problem like mrtany way money and time loss in mrt
 
Old 07-18-2017, 11:31   #15 (permalink)
No Life Poster
 
.::ARD::.'s Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Indonesia / Guangzhou
Posts: 4,858
Member: 1705891
Status: Offline
Sonork: 100.1604564
Thanks Meter: 7,794
Quote:
Originally Posted by gururmdbio View Post
I do no what to say about mrt dongle. I already post my complaint there is no responsible by mrt team v1.73 some exe not worked but know v1.83 mrt exe not opening,just opened all sucess then exe closed. No use in mrt ,i already using miracle,volcano, there is no problem like mrtany way money and time loss in mrt
hi bro. where have u been ?
mrt now 1.89 !!! MRT Dongle Ver 1.89 New Update Released New Models OPPO and VIVO - # World First
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 09:05.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.34917 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO