GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > MRT - Mobile repair tool

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-18-2017, 12:57   #16 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 136
Member: 712409
Status: Offline
Thanks Meter: 31

SAME AS 1.89 YOU CAN GO THE SOFTWARE SETTING FUNCTION SWITCH UNLOCK SERVICE,IF UNLOCK SERVICE FAIL ,IF SOFTWARE CLICK ANYTHING NOTHING WILL COME THIS IS THE WORDS APPEARING IN THE SCREEN WHAT THIS MEAN Mr MRT TEAM
 
Old 07-18-2017, 13:00   #17 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 136
Member: 712409
Status: Offline
Thanks Meter: 31
Yow bad host lookup,socket error 10049?
 
Old 07-18-2017, 13:05   #18 (permalink)
No Life Poster
 
.::ARD::.'s Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Indonesia / Guangzhou
Posts: 4,858
Member: 1705891
Status: Offline
Sonork: 100.1604564
Thanks Meter: 7,811
Mrt Dongle programm auto close. [ solved]


mrt auto close software[ ANSWERED ]
 
Old 07-19-2017, 18:25   #19 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 136
Member: 712409
Status: Offline
Thanks Meter: 31
what the update come what matter nothing to do in MRT sir kindly requesting to the MRT team pls give solution V1.89 VIVO is opening not more that I am very proud to reading the mrt dongle story but not enjoy in this dongle OK THANKS BRO FOR YOUR REPLY
 
Old 07-19-2017, 18:54   #20 (permalink)
Freak Poster
 
MCN Indonesia's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 337
Member: 1763252
Status: Offline
Thanks Meter: 154
Don't understand
 
Old 11-24-2017, 17:36   #21 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 1
Member: 2664222
Status: Offline
Sonork: raj
Thanks Meter: 0
sir mrt 1.98 not opin plz... help
 
Old 01-11-2019, 04:38   #22 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Nov 2014
Location: Manila, Philippines
Posts: 72
Member: 2287078
Status: Offline
Thanks Meter: 5
mrt ver 2.6 latest vivo_qc start button not working.. what's the problem?
 
Old 01-11-2019, 04:38   #23 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Nov 2014
Location: Manila, Philippines
Posts: 72
Member: 2287078
Status: Offline
Thanks Meter: 5
mrt ver 2.6 latest vivo_qc start button not working.. what's the problem?
 
Old 01-11-2019, 04:39   #24 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Nov 2014
Location: Manila, Philippines
Posts: 72
Member: 2287078
Status: Offline
Thanks Meter: 5
i'm using ver 2.6 vivo_qc start button not working.
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 10:39.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.24776 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO