GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Genie Universal

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-14-2012, 05:13   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2007
Location: ATT IPHONE -SL3 LBF,MAC EFI
Posts: 432
Member: 542009
Status: Offline
Thanks Meter: 39
How to set up and run NSSPro??

Hello NSSPro users and Supporter!
How to use NSSPro in local LAN??
Here some questions for NSSPro users and Supporter you may help
1-Open NSSPro(set as Server) go to(-)Simlock-SL3 server-check Use Local IP(192.168.x.xxx)-Fill user name and password-click save?
2-Go to Tools-Server click Start on the bottom see Server on Name-PC-running?
3- Open second window NSSPro and set as Monitor
4- Go to Tools-Account manager-Administrator login-fillout Server IP(local LAN),user & password,click create???
My NSSPro return massage
Checking data...Done.
Creating Administrator account...Error3, 6

5- To be able running BF we need to have top up credit for all PC i have?so if yes,then
6-On Users-fillout User name and password and credit value and click create????
My NSSPro return massage
Checking data...Done.
Creating Administrator account...Error3, 6
In this case i can't run all my Clients PC if the credits is 0
My NSSPro only run 1 time and stop,cause can't top up credit
Open file...Done.
Checking file...Done.
File: 357411043731189.log
Checking data...Done.
Checking LocalMachine data...Done.
Selected server: LocalMachine
Submit to server...Success.
Server Version: 0.31
Server Responce: Please top up some credits!
Credits Left: 0
Select Input file...Done.
What is IP 127.0.0.1 come from and use for?
Its very nice if some one can give out very detail step by step how to set upand run NSSPro perfectly
Thanks for your help
All you have a nice weekend
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to 7777 For This Useful Post:
Old 04-14-2012, 12:00   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2007
Location: ATT IPHONE -SL3 LBF,MAC EFI
Posts: 432
Member: 542009
Status: Offline
Thanks Meter: 39
All problem fixed
Thanks for your help again Chris
You have a wonderfull weekend
  Reply With Quote
Old 08-17-2012, 10:35   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Poland
Age: 34
Posts: 39
Member: 43664
Status: Offline
Thanks Meter: 6
How did You solve
Code:
Creating Administrator account...Error3, 6
problem?
I sent email to chris few days ago but didn't answer me
  Reply With Quote
Old 08-17-2012, 11:31   #4 (permalink)
Product Supporter and selective member Nsspro
 
Bph&co's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Location: UK
Posts: 3,191
Member: 1024
Status: Offline
Thanks Meter: 5,493
Quote:
Originally Posted by rteeg View Post
How did You solve
Code:
Creating Administrator account...Error3, 6
problem?
I sent email to chris few days ago but didn't answer me
Hi,

That is highly unlikely, i usually respond to all e-mails very quickly, maybe
check your junk folder ?

BR
  Reply With Quote
Old 08-17-2012, 12:16   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Poland
Age: 34
Posts: 39
Member: 43664
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Maybe U missed my mail. It happens. Sent again to chris@genieprojects.co.uk
  Reply With Quote
Old 08-17-2012, 21:10   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Poland
Age: 34
Posts: 39
Member: 43664
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Solved!
If anyone will have same problem- make sure that NSSPro (server) created file accounts.ini If not- Chris will guide You what to do.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-13-2014 15:30
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-18-2012 07:57
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-18-2011 11:00
IR between 6150 and IBM TP 600 favdijck Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 11-15-2011 12:08

 



All times are GMT +1. The time now is 12:58.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.31315 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO