GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Genie Universal

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-09-2011, 10:55   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 113
Member: 308597
Status: Offline
Thanks Meter: 21
i have ****n up my genie

Please can anyone help, i have purchased a genie and ****n it up, i put a new battery onto the cable adaptor and connected to the mains adaptor, my genie began to smoke, i removed the battery from the cable adator and when i plug into mains it still works and does not overheat.
please can someone tell me do i only need to attatch the battery to the cable adaptor if i am using internal battery, or does it need to be connected all the time, please let me know cause if it needs connecting all the time i have killed my genie, thanks in advance
  Reply With Quote
Old 06-10-2011, 21:30   #2 (permalink)
Product Supporter
 
..::Mobile Smoker::..'s Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Pakistan
Posts: 2,380
Member: 170380
Status: Offline
Sonork: 100.1577994
Thanks Meter: 3,011
Remove Battery & Use Your Genie With USB Cable
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ..::Mobile Smoker::.. For This Useful Post:
Old 06-12-2011, 14:54   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 113
Member: 308597
Status: Offline
Thanks Meter: 21
re smoking genie

Thanks for this i just want to confirm you no longer need to connect a 9v battery to the cable adaptor? this is what caused it to burn out,hopefully it works, it powers up and program runs i just need some nokias to test it, thanks for your reply
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
my 8810 is phone locked ,can somebody please help duyphuc Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 17 06-21-2013 07:06
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-18-2012 08:57
Help: Forgot my 6110 user lock code!! GByte9 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 04-03-2011 16:00
$50 Reward for unlocking my 6150!!! TheDon Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 07-09-1999 23:08

 



All times are GMT +1. The time now is 12:07.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.29312 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO