GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > CPF-box Products > CPF-BOX Ⅱ

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-24-2009, 09:14   #1 (permalink)
No Life Poster
 
gsmsikar's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 5,667
Member: 28004
Status: Offline
Sonork: 100.1601142
Thanks Meter: 768
TV MOBILE I-3299 spreadtrum


i have a chinese mobile which is dead in which it is written
TV MOBILE
Model : I-3299

i am unable to find the pinout , but when i connect it to CPF BOX II and find the pinout , then when we find the detect USB then it shows charging and sometime the set is also ON , but i am unable to set the pinout , i think it is Spreadtrum CPU ,
please help me how to set the pinout of this spreadtrum CPU .


it is using cable NO E115 ..


please help.. me urgently

thanks
  Reply With Quote
Old 04-25-2009, 01:25   #2 (permalink)
Freak Poster
 
gsmfans's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: phones-china 中国
Posts: 454
Member: 612230
Status: Offline
Thanks Meter: 330
bro pls take sure ur phone cpu type . if it's spreadtrum 6600M E R H cpu u can try detect usb pinout .




B,R,.

gsmfans
  Reply With Quote
Old 04-25-2009, 06:56   #3 (permalink)
No Life Poster
 
gsmsikar's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 5,667
Member: 28004
Status: Offline
Sonork: 100.1601142
Thanks Meter: 768
it can detect the charging pin and then i can switch on the set while connected with CPF box , but when i use battery then it does not work ...

??????
  Reply With Quote
Old 04-25-2009, 13:54   #4 (permalink)
Freak Poster
 
gsmfans's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: phones-china 中国
Posts: 454
Member: 612230
Status: Offline
Thanks Meter: 330
bro ur phoen cpu is 6600d or 6600M ?





B,R,.

gsmfans
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
spreadtrum cpu 6600ds tv mobile s603 userlock hans salim Chinese Models & Cloned Phones 5 05-03-2011 14:59
how to format Spreadtrum Tv Mobile. gsmniloy Chinese Models & Cloned Phones 13 05-24-2010 17:03
Spreadtrum Tv Mobile hang solution 100% gsmshapon Chinese Models & Cloned Phones 17 09-03-2009 12:55
how to format Spreadtrum Tv Mobile plz help gsmniloy Chinese Models & Cloned Phones 1 07-26-2009 17:24
spreadtrum tv mobile hang solution .::Indrojith::. Infinity-Box 4 04-20-2009 08:50

 



All times are GMT +1. The time now is 08:54.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.26193 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO