GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > NoooX Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-08-2008, 21:40   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 443
Member: 596972
Status: Offline
Sonork: 100.1591686
Thanks Meter: 55
Where can i buy the 1R0 resisitors?


Where can i buy the 1R0 resistors to repair nooox?

In Germany i could not find any adress, where i can buy this smd-resistors 0508.

Can anyone help me and know an adress?

Thanks

Jomafi
  Reply With Quote
Old 11-08-2008, 22:00   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2004
Location: reparatiigsm ro
Age: 47
Posts: 337
Member: 69239
Status: Offline
Sonork: reparatii-gsm ro
Thanks Meter: 87
searching in pcb for resistor 1k ohm

searching in pcb for nokia 3310, 3410 etc or another dispositive electronic with component smd discrete

br
1r0 posibile 1ohm please post photo pcb ,and details demaged try to short for 1 ohm resistor
measuring with digital multimeter valued corect ,succes!

Last edited by ciopa; 11-08-2008 at 22:08.
  Reply With Quote
Old 11-08-2008, 23:25   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2004
Age: 40
Posts: 99
Member: 88552
Status: Offline
Thanks Meter: 13
hello

@jomafi

http://www1.conrad.de/vshop.php
  Reply With Quote
Old 11-09-2008, 11:22   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 443
Member: 596972
Status: Offline
Sonork: 100.1591686
Thanks Meter: 55
Quote:
Originally Posted by east51 View Post
Conrad in Germany has 1Ohm resistors, but 0306 not 0508. This resistors are to small to soldier in nooox.
Yesterday i was in the Conrad Shop in Stuttgart and ask for this resistors.
No way to get it from Conrad.de

Jomafi

edit:
Hi i found it at www.reichelt.de. U need SMD 0805 for nooox!!

Last edited by jomafi; 11-09-2008 at 11:32.
  Reply With Quote
Old 11-10-2008, 12:37   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2004
Age: 40
Posts: 99
Member: 88552
Status: Offline
Thanks Meter: 13
@jomafi

i have bought the resistors from conrad. i have soldier the 0 OHM and it works fine.
when you want i can send you 2 resistors per Post.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to east51 For This Useful Post:
Old 11-11-2008, 21:42   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 443
Member: 596972
Status: Offline
Sonork: 100.1591686
Thanks Meter: 55
Quote:
Originally Posted by east51 View Post
@jomafi

i have bought the resistors from conrad. i have soldier the 0 OHM and it works fine.
when you want i can send you 2 resistors per Post.
Thanks for your offer!!
I've bought now the resistors from Reichelt Elektronik (www.reichelt.de).
In the next days when the resistors arrive i will test. Have you soldier it with hot air, or normally?

Greets Jomafi
  Reply With Quote
Old 11-12-2008, 10:34   #7 (permalink)
No Life Poster
 
dm3box's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: dm3unlock
Posts: 706
Member: 631393
Status: Offline
Thanks Meter: 749
A 0-Ohm resistor is equivalent to a blob of solder across the pads. No need to buy anything for that.

A 1R0 on the other hand, if it is there for a reason, it can certainly NOT be safely replaced with a 0-Ohm one!
  Reply With Quote
Old 11-12-2008, 11:29   #8 (permalink)
Product Manager
 
NoooX-Box's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: inside ProASIC3
Posts: 366
Member: 833635
Status: Offline
Sonork: 100.1578967
Thanks Meter: 604
you can also use a polyswitch fuse 0,5A

http://de.rs-online.com/web/search/s...7-7111&x=0&y=0

So you do not need to replace a resistor anymore.

NoooX-Team
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to NoooX-Box For This Useful Post:
Old 11-14-2008, 14:47   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 443
Member: 596972
Status: Offline
Sonork: 100.1591686
Thanks Meter: 55
Quote:
Originally Posted by NoooX-Box View Post
you can also use a polyswitch fuse 0,5A

http://de.rs-online.com/web/search/s...7-7111&x=0&y=0

So you do not need to replace a resistor anymore.

NoooX-Team

Thanks nooox-Team,

a very good solution!! You should think about to use this switch at the production of the box. The cost of such a switch is about 9ct

Greets

Jomafi
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Where can i buy the USB-Smart pgtl SonyEricsson (USB-Smart) 5 03-18-2006 12:34
Where can I buy the cable for the Samsung Z130 / Z500V toysoft FuriouS II 2 08-25-2005 23:02
where can i buy the bosch 909s 1800mah battery? howardpam Various 1 07-25-2004 01:36
Where can I buy the NEC cable for DB500,DB1000,DB2000,DB4000 cysttklc NEC 2 12-08-2003 19:59
Where can I buy the LCD of Maxon 6869?? Ken-mkII Various 0 05-10-2002 18:03

 



All times are GMT +1. The time now is 23:25.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.33947 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO