GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Vodafone Star

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-15-2009, 13:14   #1 (permalink)
No Life Poster
 
hugmax's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: http://acronservicios.com
Posts: 2,959
Member: 1038811
Status: Offline
Sonork: 100.1585462
Thanks Meter: 967
Video, how to unlock V710... what is wrong?


I am trying to unlock this phone, but I allways get a red light...

here is what I do... you can see it on the video:

Clip connected to PC
Phone OFF and connected to Clip
Turn on phone
wait until keypad lights up
press clip
phone doesnt freeze
the 7777777777777777doesnt work
HELP!!!


http://tu.tv/videos/vodastarclip-v710

Last edited by hugmax; 10-15-2009 at 13:22.
  Reply With Quote
Old 10-15-2009, 17:54   #2 (permalink)
No Life Poster
 
paklink's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: China
Posts: 1,469
Member: 71321
Status: Offline
Sonork: 100.1576579
Thanks Meter: 392
connetc phone via RJ45 cable to voda star rj45 port with sim card inside the mobile

then trun on ur mobile & when phone keypad have light then press unlock

phone must not restart and ask code ( if restart then repeat again)

then enter 7777777777777777


if no luck

then check ur cable & mobile phone cable conector

by ur vido its show mobile not detected by cable , so plz check ur cable

here u can see cable pin out Vodastar pinout collection only here

can u tell u make this cabel ur self or get it with clip ?

Br
paklink
  Reply With Quote
Old 10-15-2009, 18:49   #3 (permalink)
No Life Poster
 
hugmax's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: http://acronservicios.com
Posts: 2,959
Member: 1038811
Status: Offline
Sonork: 100.1585462
Thanks Meter: 967
It was not cable, I unlocked 3 more after that one... it seem that an "unlocker" try to unlock it before me... so he broke the phone conector... I didnt check the conector until the other 3 came.
this one is solved... conector problem.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sharp 550SH How to unlock and what cable to use ?? chavrotti Cruiser Suite 8 03-11-2010 09:43
6220c unlock fail, what is wrong? ABI-GSM Cyclonebox 4 08-01-2009 04:54
I can not unlock n95 what is wrong? MUTUAL NoooX Box 4 10-09-2008 22:27
..:: Video how to unlock bb-5 by dejan soft ::.. ..::Sunil::.. Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 10 07-29-2007 16:28
VIDEO HOW TO unlock cid49 SALIMUS Cruiser Suite 21 01-25-2007 07:56

 



All times are GMT +1. The time now is 13:08.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.31229 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO