GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Support (SIM Solution) > Power-Sim

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-11-2009, 17:51   #1 (permalink)
No Life Poster
 
mscomp's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Oued zenati Algeria
Age: 34
Posts: 1,108
Member: 266158
Status: Offline
Thanks Meter: 183
prob with power sim

i have a probleme with global powersim
when i use it with LG u310 or samsung p910
the phne is unlocked and work good
but after a moment
si is blocked and powersim disable and not work with any other phone " lost his programm????
pleaz help
 
Old 02-11-2009, 19:21   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2004
Location: India
Posts: 346
Member: 86448
Status: Offline
Sonork: 100.113881
Thanks Meter: 106
Update sim with latest version using pekey,
 
Old 03-05-2009, 03:24   #3 (permalink)
Freak Poster
 
rudyab's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Age: 44
Posts: 126
Member: 81291
Status: Online
Thanks Meter: 4
I just bought some turbo sim. But the seller don't know what the name of this sim.
When check detail, it's like POWER SIM, the schema,the color, the chip but there's a title in the sim "3G-SIM".
Is it true this is POWER SIM?
Thanks for reply me.
 
Old 03-14-2009, 12:38   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Umair Rashid's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Punjab University
Posts: 2,296
Member: 421117
Status: Offline
Sonork: Hidden
Thanks Meter: 2,510
Quote:
Originally Posted by rudyab View Post
I just bought some turbo sim. But the seller don't know what the name of this sim.
When check detail, it's like POWER SIM, the schema,the color, the chip but there's a title in the sim "3G-SIM".
Is it true this is POWER SIM?
Thanks for reply me.
it could not be power sim.
anyway.
can u post screen shot?
 
Old 10-24-2009, 12:39   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: Nov 2007
Age: 27
Posts: 3,182
Member: 631286
Status: Offline
Thanks Meter: 1,248
Update sim with latest version using pekey, 100% solution
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
successfully unlocked e51 with power sim gsm_era Power-Sim 1 10-24-2009 12:59
prob with turbo sim mscomp YESSIM 0 02-05-2009 15:10
sagem my600x no wrk with power sim , universal sim did it gsm_era Power-Sim 1 09-27-2008 20:40
zte f866 unlock with power sim?? Harkishan singh Power-Sim 1 09-24-2008 20:51
Blacberry Tmobile Pearl 8100 Unlocked and tested with Power-sim Sandeep9669 Power-Sim 4 09-18-2008 13:19

 



All times are GMT +1. The time now is 10:32.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.22630 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO