GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Cyclonebox

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-23-2009, 20:41   #1 (permalink)
Freak Poster
 
dasawdee's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: atlantica
Posts: 354
Member: 604468
Status: Offline
Thanks Meter: 43
2630 V57.20 Can be unlocked?


hiya guys

Tried to unlock it today everthing works fine, but after that no Signals . I told the customer its not unlocked or not supported at the moment, try in 2 weeks time, our special trick . Great innocent customers .

Please guys tell me this can be unlocked??

Thanks
Dasaw
 
Old 06-23-2009, 22:15   #2 (permalink)
No Life Poster
 
karwos's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Poland
Age: 29
Posts: 4,943
Member: 117496
Status: Offline
Sonork: 100.83919
Thanks Meter: 22,683
Not at moment,
firmware is unlockable,
but asic is new
 
The Following User Says Thank You to karwos For This Useful Post:
Old 06-26-2009, 21:01   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 24
Member: 809950
Status: Offline
Sonork: salltech
Thanks Meter: 3
hi guys can some one pls help me on how to unlock 2630 v57.20. i hv flash it,but when try to unlock the phone it dead.........any one pls help
 
Old 06-27-2009, 00:24   #4 (permalink)
No Life Poster
 
aswancamel's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,121
Member: 303402
Status: Offline
Thanks Meter: 346
Quote:
Originally Posted by salltech View Post
hi guys can some one pls help me on how to unlock 2630 v57.20. i hv flash it,but when try to unlock the phone it dead.........any one pls help
try another sw or box, it may help you
 
Old 06-27-2009, 02:24   #5 (permalink)
No Life Poster
 
xerraco's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: RVIII
Posts: 10,201
Member: 890926
Status: Offline
Thanks Meter: 1,644
Quote:
Originally Posted by aswancamel View Post
try another sw or box, it may help you
What Tool Mate? There is no Tool that can successfully unlock that phone?
 
Old 06-27-2009, 04:08   #6 (permalink)
No Life Poster
 
NADEEM GONDAL's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: England
Posts: 3,686
Member: 575900
Status: Offline
Thanks Meter: 3,174
Quote:
Originally Posted by salltech View Post
hi guys can some one pls help me on how to unlock 2630 v57.20. i hv flash it,but when try to unlock the phone it dead.........any one pls help
for now u cant with cyclone...wait for ASIC Support update
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2630 v57.20, 2680s v56.17, 2220s v9.55 DCT4+ patch unlock - when will be added... BaNgErS MXKEY Nokia Flasher and Unlocker (by Alim Hape) 2 07-01-2010 08:28
2630 v57.20 vodafone easy unlock by UB and free! venuno Universalbox 7 12-29-2009 06:32
2630 v57.20 downgrade or unlock possible ??? SHOEB AHMED Universalbox 7 07-31-2009 13:48
C62 which version is above 20 can be unlocked now! starking chou NON Siemens Brand (ODM Phones) 14 07-08-2004 18:44

 



All times are GMT +1. The time now is 15:03.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.28839 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO