GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Cyclonebox

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-23-2010, 02:18   #31 (permalink)
No Life Poster
 
moulnisky's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: England
Age: 52
Posts: 17,703
Member: 947561
Status: Offline
Thanks Meter: 14,037

Use the TX2 adapter (the yellow cable in bundle with the box) when working with the BB5 mobiles.

BR

Alex
  Reply With Quote
Old 03-27-2010, 00:21   #32 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2007
Location: east peckham, near tonbridge
Posts: 372
Member: 505845
Status: Offline
Thanks Meter: 21
managed to unlock, BUT

Quote:
Originally Posted by moulnisky View Post
Carefull as in some cables is the green the GND and the black the BSI (SFBUS IV as sample)
Remember the GND is where in the battery is (-) and the BSI where on the battery there is the (o)
If the mobile switches on instead of going in local mode it means the mobile needs an higher BSI value
If the mobile goes in local mode but you can't see it check the Jig you are using.
On the UFC V2 as sample is the Jig n. 2 to use with the pin closest to the borde of pinouts not used (free) this jig is symetric so you can try positioning it in both the directions

BR

Alex
Managed to unlock the 5200, but know the left and up navagation button wont work when im searching say phone set up, then say move to search web, but when i scroll up it works when im searching one of my contacts, any idears my friend, many thanks as normal.
  Reply With Quote
Old 03-27-2010, 00:28   #33 (permalink)
ptt
No Life Poster
 
ptt's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: RETIRED !
Age: 41
Posts: 3,327
Member: 348680
Status: Offline
Thanks Meter: 1,273
Quote:
Originally Posted by badgerjum View Post
Managed to unlock the 5200, but know the left and up navagation button wont work when im searching say phone set up, then say move to search web, but when i scroll up it works when im searching one of my contacts, any idears my friend, many thanks as normal.
Its hardware problem, you can search here: Nokia Hardware & Hardware-Repair Area - GSM-Forum

VR
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ptt For This Useful Post:
Old 04-10-2010, 21:21   #34 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: México
Age: 34
Posts: 25
Member: 1175448
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i have 50 credits in my box... i trying with my N85, but error

This:

Selected Unlock Method: RPL Calculation
Booting RAP...
CMT_SYSTEM_ASIC_ID: 000000010000022600010006400C192101031103
CMT_EM_ASIC_ID: 00000295
CMT_EM_ASIC_ID: 00000B22
CMT_PUBLIC_ID: 1AE00003F0710052600DCCF95E8FE0EC1E6A2335
CMT_ASIC_MODE_ID: 00
CMT_ROOT_KEY_HASH: CAEEBB65D3C48E6DC73B49DC5063A2EE
CMT_ROM_ID: 4B9B75103E691FF8
RAPIDOv11_2nd.fg, Type: 2nd Boot Loader, Rev: 0.1.30.0, Algo: BB5
Flashbus Write baud set to 1.0Mbits
Flashbus Read baud set to 98Kbits
Exploiting - running preloader...
Preloader running OK, Running Custom Loader...
Custom loader running OK! Working...
Receiving RPL from Server...
Cyclone Server (1.0.0.591), Cyclone Box Team 2008, 2009, 2010 - Ready.
Cyclone Server Send Command Error -> Code: 500, Please use latest Cyclone.exe for FREE and STANDALONE Unlocking!
BB5 Unlock Failed -> Failed to obtain BB5 Simlock RPL, Server transaction failed
  Reply With Quote
Old 04-10-2010, 23:01   #35 (permalink)
ptt
No Life Poster
 
ptt's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: RETIRED !
Age: 41
Posts: 3,327
Member: 348680
Status: Offline
Thanks Meter: 1,273
You are using an old version of the software, read here:

Cyclone BOMB ! Standalone : SX4 Emulation, SD Repair, RPL Calc, BB5 NCK Calc, more!!!


Next time use search


BR
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ptt For This Useful Post:
Old 12-09-2010, 17:31   #36 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 4
Member: 1396411
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Impossible to unlock nokia 6210 navigator with Cyclone

I have more than a week trying to unlock a Nokia 6210 Navigator with Cyclone but it is impossible. It says that it failed to read phone unique data. I NEED HELP!

========= Box Info =========
Box SN: C------C
HW Revision: A, Suitable for: Production, Case: First Plastic Case, MCU Manufacture Time: 2009, wk32 / 2010 wk01
Set: Box, TX2 Adapter, 100 Credits, 6 Months Warranty
Box registration status: Registered OK
Paired Card SN: DB----EE
First Name: Catalin Mihai
Surname: Marinescu
Nickname: NeTTika
Address: Perez Galdos 99 Valencia
Country: Spain
E-Mail: [email protected]
Reseller: SamPhone, Spain
Warranty Start Date: 2010-09-14
Warranty Period (months): 6
Warranty Stop Date: 2011-03-14
Warranty active: Yes


NOKIA 6210 NAVIGATOR - IMEI 352914027864053


Thank you!
  Reply With Quote
Old 12-24-2010, 10:43   #37 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 3
Member: 801612
Status: Offline
Sonork: kingsley
Thanks Meter: 0
Urgent pls

Pls sir
i want to lay this complain i f am using my cyclone to flash bb5 phones after erasing some files the phones we shall image error pleased advanced me what to do

thanks cyclone teams
  Reply With Quote
Old 12-24-2010, 11:17   #38 (permalink)
ptt
No Life Poster
 
ptt's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: RETIRED !
Age: 41
Posts: 3,327
Member: 348680
Status: Offline
Thanks Meter: 1,273
Quote:
Originally Posted by finecountry View Post
Pls sir
i want to lay this complain i f am using my cyclone to flash bb5 phones after erasing some files the phones we shall image error pleased advanced me what to do

thanks cyclone teams
Open a New tread and post the LOG of the operation, and give more details like:

- status of the pone Before the operation
- current status of the phone


BR
  Reply With Quote
Old 11-11-2012, 04:50   #39 (permalink)
No Life Poster
 
ihsan.khan.gsm's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: ISLD
Posts: 3,203
Member: 1489021
Status: Offline
Sonork: 100.1620946
Thanks Meter: 697
im thankful to all cyclone product supporter all is give us good guide .but we r weak in english will be so its more usefull if shere a vedios tutorial must need
  Reply With Quote
Old 02-06-2013, 19:01   #40 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 8
Member: 1426380
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Can you help me with cyclone box reloaded. How do you unlock Nokia bb5 sl2 and sl3 phones?
  Reply With Quote
Old 05-15-2013, 13:53   #41 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jun 2007
Location: Mauritius ,Port Louis
Posts: 90
Member: 528610
Status: Offline
Thanks Meter: 3
gsmlibrary have pay 9 euro but cant use please return me back my money email you many time no reply Transaction ID: 3V117210DS5635520 or activate my account
  Reply With Quote
Old 05-15-2013, 21:28   #42 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
Member: 1903360
Status: Offline
Thanks Meter: 0
alluada amigos no funciona lg unlock de cyclone box me marca error cad avez que intento calcular un codigo
Started credits checking procedure at 02:20:21 p. m.
Handling device: [Cyclone Team], [Cyclone Box], [Platform: Classic]
Service Tag: D554F4152883E004BA71A0112484B799
Cyclone Server (2.0.0.100), Cyclone Box Team 2008-2012 - Ready.
LG Get Codes Started for IMEI 122345335465576
Handling device: [Cyclone Team], [Cyclone Box], [Platform: Classic]
Please Wait...
Cyclone Server (2.0.0.100), Cyclone Box Team 2008-2012 - Ready.

Cyclone Server Send Command Error -> Access violation at address 005CFB43 in module 'CycloneServer.exe'. Read of address 00000000
(500)
Failed to Get LG Codes -> Command Send failed
LG Get Codes Started for IMEI 122345335465576
Handling device: [Cyclone Team], [Cyclone Box], [Platform: Classic]
Please Wait...
Cyclone Server (2.0.0.100), Cyclone Box Team 2008-2012 - Ready.

Cyclone Server Send Command Error -> Access violation at address 005CFB43 in module 'CycloneServer.exe'. Read of address 00000000
(500)
Failed to Get LG Codes -> Command Send failed
  Reply With Quote
Old 05-15-2013, 23:53   #43 (permalink)
ptt
No Life Poster
 
ptt's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: RETIRED !
Age: 41
Posts: 3,327
Member: 348680
Status: Offline
Thanks Meter: 1,273
@ andresoscur

Have You Bothered to READ this STICKY before Post ?????

News about LG server / Iphone IMEI / Xperia server / USA Server
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
pls give me step by step procedure how to unlock treo 650 and 680 segun4u FuriousGold 9 01-24-2010 14:20
k610i unlock procedure how to do? gsmlocksez SETool2 8 01-19-2010 12:31
LG U990 procedure how to unlock in Z3X ASHRIFF Z3X-Team Products 3 08-18-2009 19:58
PROCEDURE HOW TO UNLOCK P910/P910i lemor Twisterflasher 36 08-11-2007 19:28
Please Tell Me Procedure How To Unlock P990i saily Universalbox 0 03-10-2007 13:18

 



All times are GMT +1. The time now is 15:37.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.48369 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO