GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Cyclonebox

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-04-2013, 02:30   #151 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 147
Member: 410877
Status: Offline
Thanks Meter: 34

i also open tx2 adapter. there 10 soldring point. and all sold well. i was also suspecting problem should be in adapter. can u plz give any hint or trick that i check adapter. i mean how to check adapter. if solding is ok. what wire to check with meter. i am that good in hard ware. plz sugestion ?
  Reply With Quote
Old 01-04-2013, 21:37   #152 (permalink)
ptt
No Life Poster
 
ptt's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: RETIRED !
Age: 41
Posts: 3,327
Member: 348680
Status: Offline
Thanks Meter: 1,273
Check this sticky: CycloneBox = JAF/UFS = MT-BOX Pinouts Compared
  Reply With Quote
Old 02-07-2013, 02:50   #153 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
Member: 1880200
Status: Offline
Thanks Meter: 0
nokia 6110n mic not warking
  Reply With Quote
Old 02-19-2013, 11:06   #154 (permalink)
No Life Poster
 
oMeR_Rasheed's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Islamic Republic
Age: 29
Posts: 1,812
Member: 466635
Status: Offline
Sonork: 100.1614186
Thanks Meter: 475
Box Selftests Failed -> VBAT Supply Voltage test failed, 0.01v is out of valid range

Getting this Error When i Run Software Every Time how to clear this thanx To ptt

b.r
oMeR
  Reply With Quote
Old 05-21-2013, 19:02   #155 (permalink)
Freak Poster
 
zatman's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: spain
Posts: 474
Member: 980172
Status: Offline
Thanks Meter: 85
Quote:
Originally Posted by oMeR_Rasheed View Post
Box Selftests Failed -> VBAT Supply Voltage test failed, 0.01v is out of valid range

Getting this Error When i Run Software Every Time how to clear this thanx To ptt

b.r
oMeR
you plug your box in multi hub or directly to mother board.?? plug it directly to your pc an try.BR
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Box Selftests Failed -> VBAT Supply Voltage test failed, 4.17v is out of valid range kosta25 Cyclonebox 2 11-04-2009 12:40
Box Selftests Failed -> VBAT Supply Voltage test failed, 4.08v is out of valid range azad4u Cyclonebox 7 07-08-2009 14:48
just got box, dont know what to do masterunlocking VygisToolbox 2 11-11-2007 16:36
6280 flashing failed! what to do? rakhpai Universalbox 2 08-10-2006 18:33

 



All times are GMT +1. The time now is 10:18.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.39115 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO