GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Cyclonebox


Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-17-2009, 11:08   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: World wide
Posts: 1,262
Member: 252975
Status: Offline
Thanks Meter: 143
Can we unlock with Cyclone SL2/SL3 phones


Hi cyclone team wat are the modles
SL2/SL3 modles can unlock?
 
Old 05-17-2009, 11:32   #2 (permalink)
No Life Poster
 
hasnain's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Pakistan
Posts: 4,219
Member: 265626
Status: Offline
Sonork: 100.1591486
Thanks Meter: 2,972
Quote:
Originally Posted by saajith View Post
Hi cyclone team wat are the modles
SL2/SL3 modles can unlock?
all models which are supported by other tools UB. ..............

always make RPL backup before doing anything
RPL backup means RPL backup not CRT + PM backup
 
Old 05-17-2009, 13:45   #3 (permalink)
No Life Poster
 
melgsm's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Egypt
Age: 31
Posts: 1,866
Member: 629039
Status: Offline
Sonork: 100.112945
Thanks Meter: 847
sL2 can unlock
slL3 not supported yet
 
Old 05-18-2009, 21:52   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: World wide
Posts: 1,262
Member: 252975
Status: Offline
Thanks Meter: 143
thanks friends................
 
Old 05-18-2009, 23:05   #5 (permalink)
No Life Poster
 
GsmUniversal's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Skype , Sonork
Posts: 4,855
Member: 649528
Status: Offline
Sonork: 100.1590443
Thanks Meter: 6,957
Sl2 Will Be Unlock Showed in last created threads..
but Sl3 will not supported yet....
 
Old 05-21-2009, 13:42   #6 (permalink)
No Life Poster
 
karwos's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Poland
Age: 30
Posts: 4,943
Member: 117496
Status: Offline
Sonork: 100.83919
Thanks Meter: 22,683
SL2 100% supported
SL3 not supported
 
Old 05-21-2009, 13:58   #7 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 697
Member: 390492
Status: Offline
Thanks Meter: 66
i heard that N95 8gb is possible and N96 not supported yet ? is it true ?
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CYCLONE TEAM pls look.. can we UNLOCK 5530 (RM-504) ? [ NO, it is SL3 ] xannix_7575 Cyclonebox 2 02-02-2010 15:00
please mr alex can cyclone unlock 5230 rm-588 [ SL3 Phone, not supported atm ] ahmed00 Cyclonebox 2 01-13-2010 18:53
can we unlock 5800 nokia sl3 with universal irfan333 Universalbox 3 12-30-2009 12:19
ween can we unlock SL3 models like this online-unlock Universalbox 2 07-18-2009 23:49
can we unlock bb5 sl2 for free on jaf peter829 J.A.F. By Jafsupport.com 2 05-07-2009 06:21

 



All times are GMT +1. The time now is 04:59.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.30231 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO