GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Cyclonebox

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-13-2015, 21:51   #301 (permalink)
No Life Poster
 
tavo_unlock's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: infinity
Posts: 772
Member: 817412
Status: Offline
Sonork: 1618066
Thanks Meter: 66

help my cyclone update card faile server down?
  Reply With Quote
Old 04-14-2015, 04:02   #302 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 24
Member: 598171
Status: Offline
Thanks Meter: 2
still the same problem, how to fix it?
  Reply With Quote
Old 05-12-2015, 12:04   #303 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Age: 37
Posts: 15
Member: 185385
Status: Offline
Thanks Meter: 0
problem with nokia lumia 810

dear all
i have facing problem with cyclone box ...when i connect and red info
  Reply With Quote
Old 05-27-2015, 17:32   #304 (permalink)
Freak Poster
 
greatphones's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 195
Member: 1183902
Status: Offline
Thanks Meter: 14
hi there,
is anyone alive in cyclone team?
  Reply With Quote
Old 08-18-2015, 16:32   #305 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2004
Location: Poland - Zachpom
Age: 43
Posts: 89
Member: 63365
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Cyclone project is dead ?
  Reply With Quote
Old 09-09-2015, 08:10   #306 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2012
Location: Osun state
Posts: 105
Member: 1810214
Status: Offline
Sonork: Adaralewaquadri
Thanks Meter: 6
Pls can cyclone box can be use to flash lumia nokia phones,..........
  Reply With Quote
Old 09-24-2015, 13:30   #307 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 4
Member: 2397725
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I cantTT install my new key purchase recently and tired of doing al, neither it is activating nor it is going to bootloader mode, what to do,
no help from
1 KArawos

sent many email requests!!!!!! no help no reply at all neither on skype nor on thread email etc!!! will u people gone help me plzzzz!!!!!!
  Reply With Quote
Old 02-06-2016, 11:09   #308 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Sep 2014
Location: Banjul The Gambia
Age: 27
Posts: 95
Member: 2257138
Status: Offline
Thanks Meter: 4
team please cyclone box setup is not working with the cyclone key , please any solution?
  Reply With Quote
Old 02-16-2016, 11:51   #309 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2004
Location: Poland - Zachpom
Age: 43
Posts: 89
Member: 63365
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Project cyclone is live or dead ??
  Reply With Quote
Old 02-22-2016, 17:49   #310 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2015
Location: GHANA
Age: 22
Posts: 109
Member: 2373688
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Donate money to this user
Finished with critical error

please i just bought my box from GPG industries and when i tried to register my box, it goes through some process and ask me to fill in ma name .... but finishes with critical error.

any help please
  Reply With Quote
Old 03-05-2016, 14:33   #311 (permalink)
No Life Poster
 
Shensohau's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Age: 30
Posts: 2,943
Member: 1377783
Status: Online
Sonork: 100.1611724
Thanks Meter: 2,110
Donate money to this user
is there a new version??? THX...
  Reply With Quote
Old 07-09-2016, 08:39   #312 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 46
Member: 704509
Status: Offline
Thanks Meter: 0
where cavi download latest vursion
  Reply With Quote
Old 09-20-2017, 12:31   #313 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 292
Member: 787088
Status: Offline
Thanks Meter: 17
Please help mr icant install cyclone box i ned driver windows 10 help me please
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MANUAL: FIRST StEPS WITH CYCLONE BOX Hell-GSM Cyclonebox 18 08-12-2012 17:51
Cyclone box not instaled CHERIFA Cyclonebox 15 07-02-2009 21:33
6263 Tmobile U.S.A need to flash please help! Team Cyclone box is my first time flash mymiela0419 Cyclonebox 3 05-21-2009 11:28
Welcome cyclone box india + world first vodafone india strom unlock ready chiragp Main Sales Section 0 03-31-2009 07:13

 



All times are GMT +1. The time now is 10:13.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.33376 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO