GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Cyclonebox

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-11-2011, 09:19   #1 (permalink)
No Life Poster
 
EJAZGUL's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: In Apple Device
Posts: 4,139
Member: 638481
Status: Offline
Sonork: 100.1601053
Thanks Meter: 747
cyclone server allways have prob

Salaam !

whan i try any opration it will truble me
see again now needed cyclone but can't do any thing
card expair ..............


Started card credits fill procedure at 1:17:15 PM
Handling device: [Cyclone Team], [Cyclone Box]
Checking for card presence...
Security card found with ATR [3BFA1300008131FE454A434F5034315632323196]
Checking credits...
Card is empty, proceeding with credits fill...
Service Tag: 834F0E686A3208742E1BA9A5347C9BF9
Connecting to Cyclone Server
Card credits fill error -> Can't connect to Cyclone Server
 
Old 01-11-2011, 10:00   #2 (permalink)
No Life Poster
 
EJAZGUL's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: In Apple Device
Posts: 4,139
Member: 638481
Status: Offline
Sonork: 100.1601053
Thanks Meter: 747
No Any One hare for help .................
 
Old 01-11-2011, 10:08   #3 (permalink)
No Life Poster
 
FayGsmDz's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Quran Book
Posts: 731
Member: 274054
Status: Offline
Thanks Meter: 288
and me

Connecting to Cyclone Server
Card credits fill error -> Can't connect to Cyclone Server
 
Old 01-11-2011, 10:24   #4 (permalink)
No Life Poster
 
EJAZGUL's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: In Apple Device
Posts: 4,139
Member: 638481
Status: Offline
Sonork: 100.1601053
Thanks Meter: 747
whare is cyclone support pls help us
????
 
Old 01-11-2011, 11:20   #5 (permalink)
No Life Poster
 
biri26's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: KEF_TUNISIA
Posts: 1,349
Member: 681313
Status: Online
Thanks Meter: 501
same problem for me ,, when i try to upgrade box firmware i get :
Box Maintenance Error -> Can't connect to Cyclone Server
 
Old 01-11-2011, 11:25   #6 (permalink)
No Life Poster
 
EJAZGUL's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: In Apple Device
Posts: 4,139
Member: 638481
Status: Offline
Sonork: 100.1601053
Thanks Meter: 747
porb solved thakns cyclone server can again work for me
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
where to find a working program all they have some errors ?? fondas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 12-12-2012 13:26
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-18-2012 08:57
I have unlcoker for 51/61/32 for all new version for exchange Motorola 3*88 unlocker! MC Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 11-14-1999 13:02
Have You Seen? GeoMan Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 09-29-1999 09:41
have crecker for raluka4 tomi Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 08-03-1999 08:13

 



All times are GMT +1. The time now is 17:33.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.28093 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO