GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Cyclonebox

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-29-2009, 11:13   #1 (permalink)
No Life Poster
 
sameenshah123's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: South Africa/Pakistan
Posts: 2,076
Member: 619308
Status: Offline
Sonork: 100.1591829
Thanks Meter: 234
how to use cyclone box new user

i just bought cyclone box yesterday and i did all process i mean activate my box and every thing. and did repair one contract service 5220 by cyclone but one thing i dont understand there is 2 option to put rj 45 cable one is (service) and second is (diagnostic).
its only read phone on service and with out yellow adapter that com with box phone read well but when i put yellow adapter phone does not read . and second thing. there sx4 bypass. one in common and other in bb5 /security/simlock .witch one to use if want to write pm file. i did use bb5 sx4 bypass. thats in common and my phone is ok but now showing imie 12345 ?.befor imie was ok. and how to atuo slect file. i mean ini.
and if i want to unlock bb5 phone what option need tick,thanks how some one will reply and help me to use this good product
 
Old 07-29-2009, 12:08   #2 (permalink)
No Life Poster
 
amralkareem's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Egypt
Age: 32
Posts: 1,491
Member: 153397
Status: Offline
Sonork: 113032
Thanks Meter: 344
plz read this

Get started with Cyclone box (video)

br
cyclone teem
 
Old 07-29-2009, 19:39   #3 (permalink)
No Life Poster
 
NADEEM GONDAL's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: England
Posts: 3,630
Member: 575900
Status: Offline
Thanks Meter: 3,162
Don,t be Silly First Read Sticky Post Being Of Any Operation.
Get started with Cyclone box (video)
 
Old 07-29-2009, 22:06   #4 (permalink)
Super Moderator
 
moulnisky's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: England
Age: 49
Posts: 16,971
Member: 947561
Status: Offline
Thanks Meter: 13,098
And have a look at this thread too... may be usefull for the faq you can find inside
info about cyclone box

BR

Alex
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HOW TO ACTIVATED CYCLONE BOX!! 1rst time setup and registration! bestncheap Cyclonebox 3 04-01-2009 17:41
how to use Nooox Box Full - just for Arab Users Farrass NoooX Box 0 09-20-2008 20:54

 



All times are GMT +1. The time now is 11:30.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.27640 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO