GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Cyclonebox


Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-18-2009, 00:46   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 443
Member: 596972
Status: Offline
Sonork: 100.1591686
Thanks Meter: 55
Need urgently help - 3600s show contact service after flash


Hi bro,

i've a 3600slide which shows contact service after unsuccessfull flash.
In the middle of the flash procedure tthe software says no data card found and the flash was stopped.
After this i've flashed again the phone successfully but now it says contact service.
I've testet to write the rplīmade from cyclone befor flashing, but no success. The imei is 1234560.....

Please nedd help what to do!!!

Thanks in advance

Jomafi
 
Old 09-18-2009, 00:48   #2 (permalink)
ptt
No Life Poster
 
ptt's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: RETIRED !
Age: 43
Posts: 3,327
Member: 348680
Status: Offline
Thanks Meter: 1,273
Hi, read this post:

*** IMEI RESTORE after bad unlock - step by step with pics here ***

BR
 
The Following User Says Thank You to ptt For This Useful Post:
Old 09-18-2009, 00:55   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 443
Member: 596972
Status: Offline
Sonork: 100.1591686
Thanks Meter: 55
No solution for my problem. Phone shows contact service. Another idea?

B.R.
Jomafi
 
Old 09-18-2009, 00:59   #4 (permalink)
ptt
No Life Poster
 
ptt's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: RETIRED !
Age: 43
Posts: 3,327
Member: 348680
Status: Offline
Thanks Meter: 1,273
You flashing your phone with same or major version ?
 
Old 09-18-2009, 01:03   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 443
Member: 596972
Status: Offline
Sonork: 100.1591686
Thanks Meter: 55
What do you mean? The version flashed before fault flash?
I've flashed with newer version.


B.R.
Jomafi
 
Old 09-18-2009, 02:07   #6 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Feb 2007
Age: 33
Posts: 46
Member: 449880
Status: Offline
Thanks Meter: 12
hi try to flash ur phone with the same vesion was in or the laste
plz make result
 
Old 09-18-2009, 02:47   #7 (permalink)
Freak Poster
 
gsmTECHNICIAN's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 288
Member: 922938
Status: Offline
Thanks Meter: 56
i think yur solution is only to calculate the rpl


then after calculate write in cyclone



BR
RyanMuslim
 
Old 09-18-2009, 16:31   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 443
Member: 596972
Status: Offline
Sonork: 100.1591686
Thanks Meter: 55
Hi,

Downgrad this phone is not possible. Ends with an IMEI Error and Phoen is dead. Revive with newest version all seems ok, but IMEI shows 12345610654321 and Contact service.
Write back the certificate will end with an error on one Block. Write back RPL made automatically by cyclone doesn't solve my problem
I do not hope that calculate an RPL-File will be the only solution, becaus i've the rpl File written by cyclone.

Anyone another idea?

Greats

Jomafi
 
Old 09-18-2009, 18:48   #9 (permalink)
No Life Poster
 
aswancamel's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,121
Member: 303402
Status: Offline
Thanks Meter: 346
Quote:
Originally Posted by jomafi View Post
Hi,

Downgrad this phone is not possible. Ends with an IMEI Error and Phoen is dead. Revive with newest version all seems ok, but IMEI shows 12345610654321 and Contact service.
Write back the certificate will end with an error on one Block. Write back RPL made automatically by cyclone doesn't solve my problem
I do not hope that calculate an RPL-File will be the only solution, becaus i've the rpl File written by cyclone.

Anyone another idea?

Greats

Jomafi
cyclone not good write rpl
good just write for certivicate.....

to write rpl, try using jaf.
check my reported here
Write Rpl Problem After Ask2Rpl 5610
 
Old 09-19-2009, 09:11   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2008
Location: ODISHA
Posts: 197
Member: 716588
Status: Offline
Thanks Meter: 74
write rpl with mt-box
 
Old 09-19-2009, 09:32   #11 (permalink)
No Life Poster
 
..::Angel::..'s Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Karachi, Pakistan
Age: 29
Posts: 16,230
Member: 643472
Status: Offline
Sonork: 100.96901
Thanks Meter: 16,529
Quote:
Originally Posted by jomafi View Post
Hi bro,

i've a 3600slide which shows contact service after unsuccessfull flash.
In the middle of the flash procedure tthe software says no data card found and the flash was stopped.
After this i've flashed again the phone successfully but now it says contact service.
I've testet to write the rplīmade from cyclone befor flashing, but no success. The imei is 1234560.....

Please nedd help what to do!!!

Thanks in advance

Jomafi
Hi,

No need to write RPL cert. etc..

you had flash PA_SL2 phone with PA_SL3 Fimrware and the result is corrupted SIMLOCK and IMEI, there is two new firmware in 3600s V56.26 and v57.23 . If you upgrade it with latest version make downgrade it same version, or if you downgrade phone before, so flash with same grater version .

Regards.
 
Old 09-19-2009, 11:20   #12 (permalink)
Freak Poster
 
alahmed's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: London, UK
Posts: 147
Member: 886346
Status: Offline
Sonork: 100.1582496
Thanks Meter: 12
this is somthing new for me...........thanks ANGEL
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need urgent help for 7373 contact service StRaNgE PeRsOn Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 10 06-13-2009 09:43
Need urgent help with 7200 contact service!!!!!! taihv Nokia Hardware & Hardware Repair 4 11-04-2006 08:25
Nokia 8310 showing CONTACT SERVICE after flashing!! MC Harami Nokia Hardware & Hardware Repair 15 10-15-2004 14:08

 



All times are GMT +1. The time now is 17:54.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.34362 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO