GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Cyclonebox

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-22-2009, 20:06   #1 (permalink)
Freak Poster
 
zakryia's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: ksa
Age: 32
Posts: 401
Member: 640361
Status: Offline
Thanks Meter: 73
plz I have some questions about Cylonebox

hi
plz i want ask about cylconebox i want buy this box but before purchase can i unlock n96 5800 free with out Logo or i need logo
thanks agine
 
Old 08-22-2009, 20:10   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2006
Location: manchester, united kingdom
Age: 30
Posts: 1,842
Member: 288521
Status: Offline
Thanks Meter: 621
free without logs.......
 
Old 08-22-2009, 21:49   #3 (permalink)
Freak Poster
 
zakryia's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: ksa
Age: 32
Posts: 401
Member: 640361
Status: Offline
Thanks Meter: 73
r you sure my brother no need logo for unlock new modele
 
Old 08-22-2009, 21:53   #4 (permalink)
ptt
Product Supporter
 
ptt's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: RETIRED !
Age: 38
Posts: 3,327
Member: 348680
Status: Offline
Thanks Meter: 1,273
Hi, read this:

BB5 Supported models for unlock

all models of the list supported, free (no logs, no internet, only the box)

BR
 
Old 08-22-2009, 22:15   #5 (permalink)
Freak Poster
 
zakryia's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: ksa
Age: 32
Posts: 401
Member: 640361
Status: Offline
Thanks Meter: 73
what only the box plz give me more detalis
can i use cable jaf and hwk to Cyclonebox
 
Old 08-22-2009, 22:23   #6 (permalink)
ptt
Product Supporter
 
ptt's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: RETIRED !
Age: 38
Posts: 3,327
Member: 348680
Status: Offline
Thanks Meter: 1,273
Yes, you can use JAF or HWK cables.... box comes only with an TX2 adaptor (yellow color cable) that is used for work with BB5...

To find all about this great box read the sticky thread.... there you find: supported models, how to install, how to work (videos), reseller list, etc...

BR
 
Old 08-22-2009, 22:31   #7 (permalink)
Freak Poster
 
zakryia's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: ksa
Age: 32
Posts: 401
Member: 640361
Status: Offline
Thanks Meter: 73
big thanks to All for info
 
Old 08-26-2009, 19:49   #8 (permalink)
Product Manager
 
karwos's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Poland
Age: 24
Posts: 4,948
Member: 117496
Status: Offline
Sonork: 100.83919
Thanks Meter: 22,699
Sure, Free unlocking RAPIDO phones by reading our NCK code is suppported from update released 22.06.2009.
 
Old 08-27-2009, 22:07   #9 (permalink)
Freak Poster
 
zakryia's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: ksa
Age: 32
Posts: 401
Member: 640361
Status: Offline
Thanks Meter: 73
thanks my brother but My friend told me wait for two weeks zula give free crack for Cyclonebox
 
Old 08-27-2009, 22:10   #10 (permalink)
Super Moderator
 
moulnisky's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: England
Age: 49
Posts: 17,055
Member: 947561
Status: Offline
Thanks Meter: 13,177
Keep waiting

BR

Alex
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
i have some question about FG bling bling. frooze_angel FuriousGold | Powered by FuriousTeam 8 03-30-2010 10:45
Do you have some questions about China? chinavalue Off Topic Zone 0 12-25-2007 14:40
I have some question I want to buy vygis what about arabic flash masad VygisToolbox 4 10-29-2007 18:19
I Have Some Question About I-mate sp3? milad00ir HTC & PDA WM( With Touchscreen) 0 08-17-2006 22:08

 



All times are GMT +1. The time now is 01:26.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.25043 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO