GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Cyclonebox

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-19-2018, 16:07   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 4
Member: 1710570
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Problem with N96 RM-247


Hallo, I have problem with my N96. After flash i got white screen, NO logo or sound. I flashing with jaf and Phoenix. I found similar topic but links are dead. Can anybody help? and tell what to do?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 04:43.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.16005 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO