GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Cyclonebox

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-26-2012, 18:37   #61 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Dec 2006
Location: monterrey n.l.mexico ,
Posts: 54
Member: 402721
Status: Offline
Thanks Meter: 2

hi mates, i buy a cyclone box and i have problem with the flash files,and manual.. is there any kind of support? the box is actually registered, and ready for flash but i didnt find the files..any help is very apreciated.. if you desire i post the log and serial card,and thanxs in advance.
  Reply With Quote
Old 09-26-2012, 21:14   #62 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2005
Location: Poland
Posts: 1,767
Member: 209842
Status: Offline
Sonork: 100.93537
Thanks Meter: 3,386
Quote:
Originally Posted by mike-mty View Post
hi mates, i buy a cyclone box and i have problem with the flash files,and manual.. is there any kind of support? the box is actually registered, and ready for flash but i didnt find the files..any help is very apreciated.. if you desire i post the log and serial card,and thanxs in advance.
On this moment i recommend navifirm- perfect for download flashfiles.
  Reply With Quote
Old 09-27-2012, 00:57   #63 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Dec 2006
Location: monterrey n.l.mexico ,
Posts: 54
Member: 402721
Status: Offline
Thanks Meter: 2
cyclone manual broken links...

Quote:
Originally Posted by kaisak View Post
On this moment i recommend navifirm- perfect for download flashfiles.
hi friend, first at all, thanks for your prompt answer, and i would like obtain manual, cause i dont know exactly what formats of files can work with cyclone..but find here in the forum all broken links..here the log of my box



Establishing Connection with Box in Main Mode...
Handling device: [Cyclone Team], [Cyclone Box], [Platform: Classic]
Initializing box...
Box Firmware: Cyclone Main Application v02.05, (Aug 22 2012 23:27:20, gcc v4.3.3, RTOS V6.0.1), Type: Signed Production Application, (C) KarwosSoft 2012
Hardware Platform: Cyclone Reloaded Flasher Interface (c) 2012 KarwosLabs
Box Serial Number: B00019E6
HW Revision: D, Suitable for: Production, Case: Reloaded Box Casing, MCU Manufacture Time: 2012, wk01 / 2011, wk27
Box is activated
Started box selftests procedure
USB Voltage 4.99v PASSED
MCU Voltage 3.27v PASSED
Core Voltage 1.77v PASSED
VBAT Voltage 0.05v PASSED
VBAT Voltage 4.96v PASSED
Box VPP disabled
VPP Voltage 0.04v PASSED
Internal Box VPP Enabled
VPP Voltage 4.92v PASSED
Box VPP disabled
VPP Voltage 0.04v PASSED
All box selftests passed!
Super DCT4 Activation: TRUE
XGold/Blackberry Service Running, Counter: 100
Avaiable Physical Memory: 142.292MB
Avaiable Virtual Memory: 1.897GB
Avaiable Pagefile: 882.576MB
Initializing FBUS...
All initialized - Ready to work
please help.. and thanks in advance.
  Reply With Quote
Old 10-02-2012, 12:04   #64 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 21
Member: 1761024
Status: Offline
Thanks Meter: 1
How can i regidter my box or creat new count of cyclonebox?
  Reply With Quote
Old 10-02-2012, 12:06   #65 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 21
Member: 1761024
Status: Offline
Thanks Meter: 1
How can i register my box or create a new account to cyclone box
  Reply With Quote
Old 10-02-2012, 17:18   #66 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2005
Location: Poland
Posts: 1,767
Member: 209842
Status: Offline
Sonork: 100.93537
Thanks Meter: 3,386
Quote:
Originally Posted by springsoft7 View Post
How can i register my box or create a new account to cyclone box
Pls install software, run soft and press Box wizard- then you can step by step- register box, update and prepare to work.
  Reply With Quote
Old 10-17-2012, 16:16   #67 (permalink)
No Life Poster
 
SM4RTBOY's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,053
Member: 92326
Status: Offline
Thanks Meter: 203
hi

box received and registered now
but seems server not work ?
i cant check my credits

check email please...

sm4rtboy
  Reply With Quote
Old 02-13-2013, 14:03   #68 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 65
Member: 726469
Status: Offline
Thanks Meter: 3
New

Hello cyclone
I am new user but i can't register my card so please help i am using cyclone reloaded email :[email protected]
  Reply With Quote
Old 02-13-2013, 14:19   #69 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2005
Location: Poland
Posts: 1,767
Member: 209842
Status: Offline
Sonork: 100.93537
Thanks Meter: 3,386
Quote:
Originally Posted by kerwel View Post
Hello cyclone
I am new user but i can't register my card so please help i am using cyclone reloaded email :[email protected]
do you get some error? if yes pls paste it there, also make sure that you dont use special characters.
  Reply With Quote
Old 02-13-2013, 22:44   #70 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 65
Member: 726469
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Quote:
Originally Posted by kaisak View Post
do you get some error? if yes pls paste it there, also make sure that you dont use special characters.

I just go to box wizard detect box in boot mode updating done but i cant register
  Reply With Quote
Old 02-14-2013, 09:18   #71 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2005
Location: Poland
Posts: 1,767
Member: 209842
Status: Offline
Sonork: 100.93537
Thanks Meter: 3,386
Quote:
Originally Posted by kerwel View Post
I just go to box wizard detect box in boot mode updating done but i cant register
Very helpfull will be log or print screen, because I dont have on this moment any details.
  Reply With Quote
Old 04-12-2013, 11:26   #72 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 2
Member: 1024973
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i need help

hi
i'm bought this box new ,every thing working fine exept the credit
i have zero credit
i think i done wrong registertion
how to reregister again
or how do i can get credit as i cann't see the card manager at all.
thanks

the box sn : B0001361
  Reply With Quote
Old 04-12-2013, 16:28   #73 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 538
Member: 1631147
Status: Offline
Thanks Meter: 115
Quote:
Originally Posted by kaisak View Post
Pls install software, run soft and press Box wizard- then you can step by step- register box, update and prepare to work.
hello

I own a cyclone reloaded and I would like to add credit to Unlock xperia
* boxing series is B0000C73
Service Tag: A6254C4402A30B7C940BC82A1A2E9B01

* encounter these problems registering for boxing
please help me
Attached Images
File Type: jpg net eror.jpg (29.7 KB, 12 views)
  Reply With Quote
Old 04-13-2013, 12:35   #74 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2005
Location: Poland
Posts: 1,767
Member: 209842
Status: Offline
Sonork: 100.93537
Thanks Meter: 3,386
Quote:
Originally Posted by florinbr View Post
hello

I own a cyclone reloaded and I would like to add credit to Unlock xperia
* boxing series is B0000C73
Service Tag: A6254C4402A30B7C940BC82A1A2E9B01

* encounter these problems registering for boxing
please help me
In fact xperia is off, if You have this error You need check internet connection, AV, firewall or try on another internet connection.
  Reply With Quote
Old 04-27-2013, 08:08   #75 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 538
Member: 1631147
Status: Offline
Thanks Meter: 115
When xperia server is on
br
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6150 Lock Problem Zeljko Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 10-16-2013 08:16
GId1 problem old_man Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 10-18-2006 15:21
buy your GSM here midlandcellular Main Sales Section 0 09-04-1999 17:14
HELP: Problem with 5110 Xabi Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 07-16-1999 00:44

 



All times are GMT +1. The time now is 02:55.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.45362 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO