GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Cyclonebox

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-19-2013, 19:33   #91 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2005
Location: Poland
Posts: 1,767
Member: 209842
Status: Offline
Sonork: 100.93537
Thanks Meter: 3,386

Quote:
Originally Posted by HaroonRamin View Post
Hi! my name is Haroon and I am from afghanistan
Can you solve this problem; when i upgrade my cykey aka it show "BootAgent didn't sent Secure Data".
its typical problem with black cyclone key from gpg (pcb/hardware problem)- contact with your reseller.
  Reply With Quote
Old 12-20-2013, 04:09   #92 (permalink)
No Life Poster
 
niaz muhammad's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: UnitedStatesOf Islam)
Age: 28
Posts: 3,631
Member: 1519396
Status: Offline
Sonork: 100.1612702
Thanks Meter: 1,773
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by kaisak View Post
its typical problem with black cyclone key from gpg (pcb/hardware problem)- contact with your reseller.

plz help me my Cyclonebox not work box driver instral ok but card driver not ask
o r not connected
  Reply With Quote
Old 04-19-2014, 15:42   #93 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Jan 2008
Location: where no one goes
Posts: 47
Member: 673021
Status: Offline
Thanks Meter: 2
hello i have just buy cyclone key plz help me because i could not update the box it says " boot agent could nod find secure data" thanks in advance
Started credits checking procedure at 7:55:43 PM
Handling device: [Cyclone Team], [Cyclone Quality Check Application], [Platform: Classic]
Service Tag: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
Cyclone Server (2.0.0.100), Cyclone Box Team 2008-2012 - Ready.
plz help me with this problem how to solve it.thanks
no one reply what the problem with the key
  Reply With Quote
Old 10-06-2014, 10:20   #94 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2003
Location: romania
Age: 40
Posts: 170
Member: 45811
Status: Offline
Thanks Meter: 5
hy, I bought at ASCO GSM 03.10 cyclone key and can not do update

Establishing Connection with Box in Main Mode...
Handling device: [Cyclone Team], [Cyclone Bootloader], [Platform: Classic]
Handling device: [Cyclone Team], [Cyclone Quality Check Application], [Platform: Classic]
Initializing box...
Box Firmware: Cyclone Quality Check Application v02.05, (Aug 25 2012 01:28:42, gcc v4.3.3, RTOS V6.0.1)
Initialization has failed -> Box firmware is obsolete, please upgrade it

BootAgent didn't sent Secure Data
  Reply With Quote
Old 11-13-2014, 02:29   #95 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 105
Member: 470426
Status: Offline
Thanks Meter: 22
registration wizard:

Registration Wizard Ready, Engine Revision: 1.0.0.11671
Box Registration Preparation procedure started at 01:49:08 .
Handling device: [Cyclone Team], [Cyclone Bootloader], [Platform: Classic]
Bootloader: Cyclone Secure Bootloader v2.13, (Oct 5 2010 17:21:58), Type: Signed Production Application, Added Clip Support
Service Tag: 4ACBAFB385C2967C68553197FB871F33
Connecting to Cyclone Server
Cyclone Server (1.0.0.683), Cyclone Box Team 2008-2011 - Ready.
Box registration status: Registered OK
Box Registration Preparation Error -> Box is already registered! Contact support if any problems occurs.
  Reply With Quote
Old 01-24-2015, 01:42   #96 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 5
Member: 1931171
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Blackberry code caculation problem

Please solve my box problem, tried Box wizard same problem
serial number: C000319B

Blackberry Tool Launched, Engine Revision: 1.0.1.1155
Handling device: [Cyclone Team], [Cyclone Box], [Platform: Classic]
Acquiring MEP Database from Box...
274 MEPS Loaded OK
Failed to Acquire MEP Database -> XGold/Blackberry Service is Running, but CALCULATION COUNTER is 0. UPGRADE YOUR BOX AGAIN TO CONTINUE USING SERVICE.
  Reply With Quote
Old 02-09-2015, 20:19   #97 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 1
Member: 2340777
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Cyclone Key

Sir recently I purchase Cyclone Key (Black) having critically boot loader agent error kindly guide me how to solve this issue. I hope suggest me or update link dents.
Thanks.
  Reply With Quote
Old 02-11-2015, 19:02   #98 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2005
Location: Poland
Posts: 1,767
Member: 209842
Status: Offline
Sonork: 100.93537
Thanks Meter: 3,386
Quote:
Originally Posted by bluerednokia View Post
Sir recently I purchase Cyclone Key (Black) having critically boot loader agent error kindly guide me how to solve this issue. I hope suggest me or update link dents.
Thanks.
Daer contact with GPG- all black cyclone have been produce by him, he should solve Your problem-because it bug on pcb.
  Reply With Quote
Old 02-11-2015, 19:04   #99 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2005
Location: Poland
Posts: 1,767
Member: 209842
Status: Offline
Sonork: 100.93537
Thanks Meter: 3,386
Quote:
Originally Posted by officefacility View Post
Please solve my box problem, tried Box wizard same problem
serial number: C000319B

Blackberry Tool Launched, Engine Revision: 1.0.1.1155
Handling device: [Cyclone Team], [Cyclone Box], [Platform: Classic]
Acquiring MEP Database from Box...
274 MEPS Loaded OK
Failed to Acquire MEP Database -> XGold/Blackberry Service is Running, but CALCULATION COUNTER is 0. UPGRADE YOUR BOX AGAIN TO CONTINUE USING SERVICE.
Pls make box wizard now.
  Reply With Quote
Old 07-12-2015, 15:16   #100 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 13
Member: 2426477
Status: Offline
Thanks Meter: 0
salam thank you so mush
  Reply With Quote
Old 07-12-2015, 15:30   #101 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 13
Member: 2426477
Status: Offline
Thanks Meter: 0
salam thank you so mush
  Reply With Quote
Old 09-03-2015, 10:11   #102 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 1
Member: 2108372
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hi all,
Ive just bought a microbox to a friend, and now ive tried to register in my area and it says that the serial number has already been added,how can i register it as been mine?
  Reply With Quote
Old 09-13-2015, 07:22   #103 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Sep 2012
Location: Osun state
Posts: 96
Member: 1810214
Status: Offline
Sonork: Adaralewaquadri
Thanks Meter: 6
Hi members i have a cyclone box , each time i
conect its saying !Handling device: [Cyclone
Team], [Cyclone Bootloader]
Card reading error -> No connection was
established, or box is not in needed mode ..rif
there is any one who can help me how be very
greatful .here is my email address..
[email protected]
  Reply With Quote
Old 09-13-2015, 07:27   #104 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Sep 2012
Location: Osun state
Posts: 96
Member: 1810214
Status: Offline
Sonork: Adaralewaquadri
Thanks Meter: 6
Cyclone box

Location: Osun state
Posts: 59
Member: 1810214
Status: Online
Sonork: Adaralewaquadri
Thanks Meter: 2
Hi members i have a cyclone box , each time i
conect its saying !Handling device: [Cyclone
Team], [Cyclone Bootloader]
Card reading error -> No connection was
established, or box is not in needed mode ..rif
there is any one who can help me how be very
greatful .here is my email address..
[email protected]
  Reply With Quote
Old 02-22-2016, 21:23   #105 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2015
Location: GHANA
Age: 21
Posts: 80
Member: 2373688
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Donate money to this user
firstname: Maxwell Kobina
dealer: gpgindustries
surname: Gyamfi
nickname: CMB
adress:Kakumdo layout hse number kl5c
country:Ghana
E-Mail: [email protected]

please i cannot register my cyclone key as i get finished with critical error.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6150 Lock Problem Zeljko Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 10-16-2013 08:16
GId1 problem old_man Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 10-18-2006 15:21
buy your GSM here midlandcellular Main Sales Section 0 09-04-1999 17:14
HELP: Problem with 5110 Xabi Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 07-16-1999 00:44

 



All times are GMT +1. The time now is 06:19.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2015 -
Page generated in 0.43936 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO