GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Cyclonebox

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-22-2012, 01:57   #1 (permalink)
No Life Poster
 
cycofcgb's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: In trouble
Age: 39
Posts: 2,584
Member: 1388004
Status: Offline
Sonork: 100.1637034
Thanks Meter: 432
Is it reloaded box ?

CYCLONE: "cyclone" products in Unlock & Flashing Device - IPmart.com

many questions, mostly to users :

1/ if I use server to unlock sl3, what is the cost per phone ?
2/ may I use ub cables or do I have to buy an other set ?
3/ What is the delay to unlock sl3 ?
4/ Hidden costs ? what about activations, refill and so on ?
5/ good points, bad points of cyclone ?

br to all
 
Old 05-22-2012, 06:12   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Mr.3.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: CMB/Ceylon
Posts: 5,706
Member: 962029
Status: Offline
Sonork: ( Protected )
Thanks Meter: 3,563
Yes it reloaded box

1.60 credits
2.you can use JAF/UFS cable
3. thats depend on server load
4.No, all activations are free
5.Search the forum ..you will 100 of good points bad lessthen 1%
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
my 8810 is phone locked ,can somebody please help duyphuc Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 17 06-21-2013 06:06
what prog changes imei on 6110 and how do i do it? Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 07-31-2012 20:09
SIM restriction pending -- what does it mean? Ryu Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-17-2011 10:05
Silly question!! Why is it impossible to read out the mastercode of Nokia phones???? MyKe Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 09-26-1999 14:31

 



All times are GMT +1. The time now is 20:08.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.23367 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO