GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Cyclonebox

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-07-2013, 00:10   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2005
Location: Poland
Posts: 1,767
Member: 209842
Status: Offline
Sonork: 100.93537
Thanks Meter: 3,386
Question Where To Buy cyclone credits? Root - what's mean?


How to order credits?
1. Where put order?
We have online system for key and credits orders www.karwos.hk there You can order and pay via Paypal, for Resellers/Distributors We also accept Western Union and TT payment.

You can also order credits from Our Reseller and Distirbutors, list You can find on web www.cyclonekey.com They also will realise Your order fast and successfully.

2. How long orders are realised?
All orders are realised immediately after payment 24/24 7 days/ week.
Pls make sure that You write Us correct SN number.

Why I need rooting my phone, its this same how unlock?
Rooting make that phone is fully opened to unlock simlock and write modified firmware.
No tp means no need soldering or disassembling phone and using JTAG for that.... total time needed is about 5 secs

Just root your phone and patch it by NSS for example ...
if you don't like patching, wait and we will present permanent unlock.


Last edited by kaisak; 08-07-2013 at 08:27.
  Reply With Quote
The Following 8 Users Say Thank You to kaisak For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 08-07-2013, 03:38   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: algeria
Posts: 1,428
Member: 217891
Status: Offline
Thanks Meter: 218
Now i can root lumia 800 and do patch with nss and my phone have unlock sim???
  Reply With Quote
Old 08-07-2013, 03:41   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2005
Location: Poland
Posts: 1,767
Member: 209842
Status: Offline
Sonork: 100.93537
Thanks Meter: 3,386
Quote:
Originally Posted by moh_boulk17 View Post
Now i can root lumia 800 and do patch with nss and my phone have unlock sim???
yes exactly, you understand it well.
  Reply With Quote
Old 08-07-2013, 03:50   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: algeria
Posts: 1,428
Member: 217891
Status: Offline
Thanks Meter: 218
Quote:
Originally Posted by kaisak View Post
yes exactly, you understand it well.
ah goood work and in next update add patch too in cyclone
  Reply With Quote
Old 08-07-2013, 06:44   #5 (permalink)
No Life Poster
 
ihsan.khan.gsm's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: ISLD
Posts: 3,196
Member: 1489021
Status: Online
Sonork: 100.1620946
Thanks Meter: 698
if i have 101 credit in old cyclone box so how is possible to do that .or just use 4 new key
  Reply With Quote
Old 08-07-2013, 07:03   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2005
Location: Poland
Posts: 1,767
Member: 209842
Status: Offline
Sonork: 100.93537
Thanks Meter: 3,386
Quote:
Originally Posted by ihsan.khan.gsm View Post
if i have 101 credit in old cyclone box so how is possible to do that .or just use 4 new key
yes offcourse if you have on account 100 credits its enough for activation Lumia no TP, because You need have only 60 credits, then you can use service for free.
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to kaisak For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 08-09-2013, 12:03   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2013
Location: In Pakistan
Posts: 119
Member: 1956298
Status: Offline
Sonork: 100.1626680
Thanks Meter: 26
nice and useful information
  Reply With Quote
Old 08-17-2013, 11:08   #8 (permalink)
Freak Poster
 
sagtel's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Age: 40
Posts: 299
Member: 597666
Status: Offline
Thanks Meter: 285
Who need Cyclone Lumia no TP Activation ?

plz contact me +91 9879191876

B.R.,
Umesh Pitroda
SAGAR TELECOM
  Reply With Quote
Old 08-23-2013, 15:50   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 130
Member: 1987130
Status: Offline
Thanks Meter: 4
China region who do CYC contact me QQ 517476574
  Reply With Quote
Old 11-08-2013, 07:25   #10 (permalink)
No Life Poster
 
MaHmUt1982's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: lost city :-(
Age: 34
Posts: 1,865
Member: 152266
Status: Offline
Thanks Meter: 329
when wıll u add my credit ?

cyclone team need help for lumıa active
  Reply With Quote
Old 11-08-2013, 09:14   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 240
Member: 498414
Status: Offline
Thanks Meter: 42
unique and wonderful concept...great solution...go go go cyclone team...
  Reply With Quote
Old 11-09-2013, 14:53   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Hungary
Posts: 15
Member: 20382
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Hi
If I just buy cyclone key.
Be active on the Lumia 800 NO TP?
  Reply With Quote
Old 11-12-2013, 08:36   #13 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2005
Location: Poland
Posts: 1,767
Member: 209842
Status: Offline
Sonork: 100.93537
Thanks Meter: 3,386
Quote:
Originally Posted by mastersmen View Post
Hi
If I just buy cyclone key.
Be active on the Lumia 800 NO TP?
each key cyclone comes with 100 credits, so you can activate Lumia no TP without any problems or additional cost.
  Reply With Quote
Old 11-13-2013, 05:24   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 469
Member: 1979008
Status: Offline
Thanks Meter: 105
Are this cyclone box different?? I bought sixty credit is now two months but lumia not activated..... If it cant please do arefund......
  Reply With Quote
Old 11-13-2013, 08:47   #15 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2005
Location: Poland
Posts: 1,767
Member: 209842
Status: Offline
Sonork: 100.93537
Thanks Meter: 3,386
Quote:
Originally Posted by sundukwe View Post
Are this cyclone box different?? I bought sixty credit is now two months but lumia not activated..... If it cant please do arefund......
Because you need make activation by yourself- we dont do this. Its easy and fast- if You have on account 60 credits press only Box wizard and wait.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 10:12.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.36952 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO