GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Pegasus

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-18-2011, 22:10   #1 (permalink)
No Life Poster
 
mtony969's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: england
Age: 60
Posts: 3,018
Member: 24552
Status: Offline
Thanks Meter: 12
Imei without patch


IMEI WITHOUT PATCH is it posible in i9000
  Reply With Quote
Old 07-18-2011, 22:19   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Sanchez's Avatar
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 1,231
Member: 1896
Status: Offline
Thanks Meter: 101
Quote:
Originally Posted by mtony969 View Post
IMEI WITHOUT PATCH is it posible in i9000
Hi bro, long time didnt saw you. Without patch impossible yet.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Sanchez For This Useful Post:
Old 07-19-2011, 21:01   #3 (permalink)
No Life Poster
 
mtony969's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: england
Age: 60
Posts: 3,018
Member: 24552
Status: Offline
Thanks Meter: 12
i9000

Involved in other things m8 . I got a iridium sat phone to open any ideas
  Reply With Quote
Old 07-20-2011, 09:45   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Sanchez's Avatar
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 1,231
Member: 1896
Status: Offline
Thanks Meter: 101
Quote:
Originally Posted by mtony969 View Post
I got a iridium sat phone to open any ideas
Nothing regarding this yet
  Reply With Quote
Old 07-20-2011, 18:30   #5 (permalink)
No Life Poster
 
mtony969's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: england
Age: 60
Posts: 3,018
Member: 24552
Status: Offline
Thanks Meter: 12
Are boxes already activated m8 pegasus i mean
  Reply With Quote
Old 07-20-2011, 20:11   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Sanchez's Avatar
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 1,231
Member: 1896
Status: Offline
Thanks Meter: 101
Quote:
Originally Posted by mtony969 View Post
Are boxes already activated m8 pegasus i mean
Box activation is done over internet first time u are running software, you dont need some special activation on homepage or somthing like this. Just run software and all.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Working IMEI changed phone? Barjo Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 03-01-2015 11:49
what prog changes imei on 6110 and how do i do it? Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 07-31-2012 21:09
Nokia 51xx/61xx imei changer ver. 1.10?????? Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 04-06-2012 17:22
6110 imei changer !!!!!! Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 11-21-2011 01:44

 



All times are GMT +1. The time now is 06:51.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.30431 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO